Scudo Sports

İnceleme Bmw Bisiklet

Dar pantolon giyip bisiklet sürerken nargile içersek, görenler bu bir bmw kullanıcısıdır mı derler ?

Scudo
Sağlam olduğunu düşünüyorum, tarz meselesi.

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
Ben yaklasik 1 seneden beri kullaniyorum M modelini ve 10000km yaptim. gelen kutusu normal bisiklet kutularindan buyukkomple bisikleti icine koymuslar sadece gidon ters donuk vaziyetteydi. yalniz bazi yonleri beni gerdi lastikleri conti geliyor onlari 6 ay filan kullandim ve dis lastigin icinden bir tel atmis onbes gunde yirmi defa lastik patlayinca cikarip attim yerine schwalbe maraton plus tur 700x40 lastik taktim taktigimdan beri patlamadi.:) Sele selle royal di onun yuzunden pisiklerden kurtulamadim onu da cikarip attim ve Brooks cumbium taktim simdi rahatim. Elcikler de cok ucuz bir gorunumdeydi onlarida sokup attim yerine xlc sert sunger elcik taktim. Suntour yayli bir masa var bu 7,5cm oynuyor ben bindigimde zaten cokuyor sonuna kadar. Bisikletin agirligi sorun olmadi bana hic, sonucta tur bisikleti mtb veya yol filan degil arti iddiamizda yok. kadro Portekiz yapimi ve oradan dagiliyor. Donanim farki M olmayanlarda arka attirici deore bunda Deore XT birde boya renk ve parlaklik olarak degisik bu Mat boya.
Bu bisikleti bmw servisine goturup servisini yaptirmak gerekiyor bunu da goz onune alin.
En can alici nokta bisikletin dizayni cok guzel her gittigim yerde fotosu cekiliyor ve bir goren birdaha bakiyor ve sorular bu gercek mi kac lira filan. Birde o kiskanc bakislar o yuzden bisikletim cok devrilip cizildi.(Nazar)
Yilbasinda 4 gunlugune fiyati dusuyor bende oyle aldim, anlamadan parmagim fareye basivermis :komik: al diye.
Agirlik takintisi olan yaklasmasin buna. duz yolda ve yokus asagi super ama yokus cikarken %7 egimde 3-4 vitesle cikiyorum. Birde ben buna cok guveniyorum her yere giderim bununla. onceden alivio setli bir Elfama mtb(Kore Kaplani) kullaniyordum onunla cikamadigim yokuslari bunda inmeden cikiyorum.
Alacak olanlar iyi dusunsunler, bu herkese gore degil.

Dosyalar

• IMG_6084.JPEG
    IMG_6084.JPEG
    1,2 MB · Okunma: 190
Yaklaşık 1 yıldır M modelini takip ediyorum. Almayı düşündüm ama ağırlığı ve sadece 3 taksit olması durduruyor beni

Yaklaşık 1 yıldır M modelini takip ediyorum. Almayı düşündüm ama ağırlığı ve sadece 3 taksit olması durduruyor beni

Ağırlık muadillerinden farksız her marka bisikletini olduğundan hafif yazıyor bmw gerçeği yazmış hepsi bu (ayaklığı sökerseniz daha hafif olur) hepsiburadada vade farksız 6 taksitle alınabiliyor

Üzerindeki Continental lastiklerin çifti 2 kg neredeyse. Park ayağı çıkarılıp daha hafif lastikler takılarak 1,5 kg kadar hafifletilebilir sanırım.

• Beğen
ben yakinda satiyorum. Trek Domane SL 5 ismarladim mart ayinda elime gecer

Yeni bisikleti 3T ile anlaşmışlar.
(link)

• Muhteşem
Tepkiler: gungor17
Merhabalar önerir misiniz bu bisikleti yoksa BMW logosu mu yoksa gerçekten fiyat performans ürünü mu . bunun yerine alinabilecek daha ucuz bir model önerebilir misiniz.
Bisiklet gerçekten çok hoşuma gitti ama bisiklet hakkında çok bilgim yok

Merhabalar forumda yeniyim ancak çok başarılı buldum forumu...

Yaklaşık 2 aydır bende var bu bisiklet 6 kez dışarı çıkıp günde minimum 40km yol yaptım ancak servisten çıkamıyorum. İkinci el aldım ama aldığım kişi bmw hayranı idi 3 tane almış ama hiçbirini kullanmamış 2.5 yaşında idi bisiklet aldığımda zincir sorunlu idi zincir değiştirdim. Yokuş çıkarken vites geçmiyordu yükleneyim dedim vites hiç geçmemeye başladı pedalın yarısını boşa çeviriyorum...Allahtan bisikletçisi olan arkadaşım var ve bakımlarını yapabiliyorum. Gereksiz masraf çıkartıyor.Önceden trek 7.2 fx var idi inanılmaz iyiydi. Hiç sorunu yoktu. Şimdi sadece sahilde giderken insanlar aa bmw bisikleti var çocuğun diyorlar.Bundan başka artısını şu ana kadar göremedim.Açıkcası benim gibi illa bmw olsun marka hayranliğiniz yok ise gidin trek 7.2 fx alın derim.

• Beğen
Tepkiler: Hidiman
Merhabalar forumda yeniyim ancak çok başarılı buldum forumu...

Yaklaşık 2 aydır bende var bu bisiklet 6 kez dışarı çıkıp günde minimum 40km yol yaptım ancak servisten çıkamıyorum. İkinci el aldım ama aldığım kişi bmw hayranı idi 3 tane almış ama hiçbirini kullanmamış 2.5 yaşında idi bisiklet aldığımda zincir sorunlu idi zincir değiştirdim. Yokuş çıkarken vites geçmiyordu yükleneyim dedim vites hiç geçmemeye başladı pedalın yarısını boşa çeviriyorum...Allahtan bisikletçisi olan arkadaşım var ve bakımlarını yapabiliyorum. Gereksiz masraf çıkartıyor.Önceden trek 7.2 fx var idi inanılmaz iyiydi. Hiç sorunu yoktu. Şimdi sadece sahilde giderken insanlar aa bmw bisikleti var çocuğun diyorlar.Bundan başka artısını şu ana kadar göremedim.Açıkcası benim gibi illa bmw olsun marka hayranliğiniz yok ise gidin trek 7.2 fx alın derim.
ben bir sene kullandim 11000km yaptim iyiydi fakat agir bir bisiklet. ilgi odagi oluyordu. bakimin bilerek yapmak lazim. zincir vites sorunum olmadi hic sadece bazen ayar yaptirdim o kadar. size gelen ekmegini yemis herhalde.

Elimde Carraro Big 2730 MTB modeli var üzerinde gelen her biri 680 gr olan lastiklerini çıkarıp yerine tanesi 1200 gr olan schwalbe maraton plus mtb lastikleri taktım ve bisikleti tarttığımda 16 kg geldi. Şimdi durum bu ise bence BMW Cruise ağırlık olarak normal değerlere yakın görünüyor. Ayrıca diğer markalarda şehir bisikletlerini ağırlık bakımından incelediğimde nerdeyse ortalama olarak bu bisiklete ya çok yakın yada bundan daha fazla olduğunu gördüm. Bu bisiklet hibrit olduğu için bu ağırlık bence tahammül sınırları içinde diye düşünüyorum. İncelediğim kadarıyla bu bisikletin en büyük artılarından birisi aerodinamik olarak ve açı ayarlı gidon boğazı sayesinde dik sürüşe yakın bir sürüş şansı vermesi. Sürekli yatığa yakın bir sürüş şehir kullanımında çok tercih edilmez diye tahmin ediyorum. İyi bir markanın bisikletlerinin fiyat ve ağırlıklarını inceledim 1) Scott Sub Cross 20 fiyat:6500 ağırlık:13.40 kg 2) Scott Sub Sport 30 fiyat:6900 ağırlık:17.2 kg gibi diğer markalarda da buna benzer durumlar var o yüzden bu bisikletin hem donanımı hem aerodinamiği daha çok şehir bisikletine yakın olduğu için gayet iyi görünüyor.

@gungor17 bisikletin sürüş rahatlığı nasıl şehirde kullanım olarak yatık sürüş malum çok çekilmiyor da onun için sordum... Fikirleriniz merak ettim...

@gungor17 bisikletin sürüş rahatlığı nasıl şehirde kullanım olarak yatık sürüş malum çok çekilmiyor da onun için sordum... Fikirleriniz merak ettim...
yattik surus derken neyi kastettiniz? rahat sehir ici kullanimda ama uzun yolda biraz agir kaliyor

Birçok şehir bisikletletinde kadro açıları yatık şürüş gerektiriyor. Örneğin 45° kollara fazla yük bindirdiğinden daha yorucu oluyor. BMW Cruise Bike de sürüş dikliği iyi gibi görünüyor ondan bahsediyorum... relaxed.pngmoderate.pngathletic.png

@Kerim KOÇAK BMW Cruise bike eğer denildiği gibi 15 kg ise bence normale yakın gibi... kendi kullandığım scott sub cross 20 modelim vardı ekipmanları ile birlikte ve schwalbe maraton plus tour lastikleri dahil edildimi 17,5 kilo ile oluyordu. O yüzden ben de son kalanlardan yakalayıp almayı planlıyorum...

• Beğen
inanılmaz saçma bir piyasası var.. sahipleri ikinci el araba piyasasına uymuş sıfırının neredeyse iki katına ilana koymuşlar ilanlar aylarca duruyor..

gördüğünüz gibi profil resmimde var hastasıyım tasarımının ama almak bi nasip olmadı.. scott yol bisikleti alıp geçtim bende hala aklımda ama piyasası inanılmaz mantıksız..

inanılmaz saçma bir piyasası var.. sahipleri ikinci el araba piyasasına uymuş sıfırının neredeyse iki katına ilana koymuşlar ilanlar aylarca duruyor..

gördüğünüz gibi profil resmimde var hastasıyım tasarımının ama almak bi nasip olmadı.. scott yol bisikleti alıp geçtim bende hala aklımda ama piyasası inanılmaz mantıksız..
Gerçekten fiyat konusunda sitesinde 5200 tl olan bisiklete 7000-8000 gibi rakamlar yazılmış bende anlayamıyorum. Tek takıldığım konu ağırlığı değilse şimdiye kadar almıştım kesin bir bilgi veren olmadı fabrika verisi yerine tartıp kg ını yazan bir kullanıcı yok herhalde...

Bu gün İzmir Özgörkey BMW serviste bisikleti deneme imkanı buldum. Ellerinde M kadro yok. Mecburen L kadro denedik. Tabiki benim boy 1,76 ve güdük kaldık bisikletin yanında :)
Önce beyaz bir bisiklet denedim. Vites geçişleri çok sesli idi. Sonra mavi rengi denedim ( renk gerçekten çok güzel ) bu bisikletin vites geçişlerini oldukça güzel buldum.
Düz yolda bisiklet akıyor tamam ama yokuşta süründürür :) Cidden ağır makinaa ve biraz kaba geldi nedense bana bisiklet. Bu ara hanıma BMW almaya gidiyorum diye çıkmıştım evden. 3 defa bir delilik yapma uyarısı aldım :) :)
Sanırım yeni modelini bekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: gungor17
Geri