Ben yaklasik 1 seneden beri kullaniyorum M modelini ve 10000km yaptim. gelen kutusu normal bisiklet kutularindan buyukkomple bisikleti icine koymuslar sadece gidon ters donuk vaziyetteydi. yalniz bazi yonleri beni gerdi lastikleri conti geliyor onlari 6 ay filan kullandim ve dis lastigin icinden bir tel atmis onbes gunde yirmi defa lastik patlayinca cikarip attim yerine schwalbe maraton plus tur 700x40 lastik taktim taktigimdan beri patlamadi.

Sele selle royal di onun yuzunden pisiklerden kurtulamadim onu da cikarip attim ve Brooks cumbium taktim simdi rahatim. Elcikler de cok ucuz bir gorunumdeydi onlarida sokup attim yerine xlc sert sunger elcik taktim. Suntour yayli bir masa var bu 7,5cm oynuyor ben bindigimde zaten cokuyor sonuna kadar. Bisikletin agirligi sorun olmadi bana hic, sonucta tur bisikleti mtb veya yol filan degil arti iddiamizda yok. kadro Portekiz yapimi ve oradan dagiliyor. Donanim farki M olmayanlarda arka attirici deore bunda Deore XT birde boya renk ve parlaklik olarak degisik bu Mat boya.
Bu bisikleti bmw servisine goturup servisini yaptirmak gerekiyor bunu da goz onune alin.
En can alici nokta bisikletin dizayni cok guzel her gittigim yerde fotosu cekiliyor ve bir goren birdaha bakiyor ve sorular bu gercek mi kac lira filan. Birde o kiskanc bakislar o yuzden bisikletim cok devrilip cizildi.(Nazar)
Yilbasinda 4 gunlugune fiyati dusuyor bende oyle aldim, anlamadan parmagim fareye basivermis

al diye.
Agirlik takintisi olan yaklasmasin buna. duz yolda ve yokus asagi super ama yokus cikarken %7 egimde 3-4 vitesle cikiyorum. Birde ben buna cok guveniyorum her yere giderim bununla. onceden alivio setli bir Elfama mtb(Kore Kaplani) kullaniyordum onunla cikamadigim yokuslari bunda inmeden cikiyorum.
Alacak olanlar iyi dusunsunler, bu herkese gore degil.