Scudo Sports

BMC reklamı hatırlayan var mı?

halil halil

Forum Bağımlısı
Tepki
1.533
Bisikletteki marka ile aynı mı bilmiyorum ama bmc kamyonlar ingiliz markasıydı.
en son 2-3 sene önce de izmirdeki fabrikası kapandı pro kamyonların.
prolar ayrıca pininfarina imzalıydı.

Neyse konuya dönecek olursak her bmc bisiklet fotosunda çocukluğuma gidiyorum.

Reklamı hatırlayan var mı?

Scudo
Bisikletle aynı marka kendisi. Şu BMC bisikletler Türkiye pazarına girdi mi haberim yok. Girmedilerse girmeliler sanırım. Müthiş bisikletleri var. İlk 10 marka arasına rahat girecek segmentte diye düşünüyorum.

Bisiklet markası olan BMC İsviçreli bir firma.1994 yılında saat üreticisi olarak başlıyorlar. Şirket 2000 yılında karbon parçalar üretimi yapmaya başlıyor ve bisiklet üretimine el atıyorlar. Bizdeki BMC kamyon üretimi durduktan sonra bir süre kapalı kaldı. Şu an askeri zırhlı araç üretimi yapıyor (BMC Kirpi)

Bu arada BMC Türkiye'ye girmiş Kaçkar Bisiklet'te modelleri bulabilirsiniz. Fiyatlar yüksek tabi orası ayrı. Birde bütün modeller bitmiş hanginiz aldı doğru söyleyin? Foruma da hiç düşmedi şöyle bir inceleme konusu :D
(link)

• Beğen
Tepkiler: Koray KORKMAZ
@OsmanYazıcı Nasıl oluyor acaba? Türkiye'de distribütör yok ama BMC'nin.Kaçkar ciddi ciddi her modeli de koymuş. o_O Bitti deme sebebi de stoğa girmemişler ya ondan. :D

@I am the Uptown R. BMC'nin sitesinde distribütör olarak gösteriyor Kaçkar'ı; sanırım aldılar distribütörlüğü yakın zamanda bende bu hafta içinde farkettim sitesine girince.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Eskileri görünce insan ister istemez hüzünleniyor :)

Geri