Scudo Sports

Bluetooth Kulaklık

Bluedio HS hoparlör. Tam bisikletçi işi göz gezdirmenizi öneririm. Hem müziğini dinle, hem çevreyi duy. Normal bt hoparlörler kadar çıkışı yok ama, boyuna takıldığı için sesi net duyuyorsunuz. Telefon görüşme kalitesi bile çok iyi.
Değişik güzel bir ürün. Taşıma problemi olur mu bilemedim. Kullanıp kaldırınca yapısı itibari ile bisiklette sadece boyunda taşınır gibi ? Harici hoparlör yerine kullanımı pratik ve daha mantıklı.
Büyük olasılıkla telefon görüşmesinde rüzgar sesi gidecektir karşıya.

Scudo
Değişik güzel bir ürün. Taşıma problemi olur mu bilemedim. Kullanıp kaldırınca yapısı itibari ile bisiklette sadece boyunda taşınır gibi ? Harici hoparlör yerine kullanımı pratik ve daha mantıklı.
Hiçbir problemi yok. Çok eğilmedikçe boyunda gayet stabil duruyor. Iki defa kendi şapşallıgım yüzünden düşürdüm. Birinde ayakkabıya egilirkem basamaktan düştü, digerinde de kadro ya astım, geri farketmeden bisiklete binerken düşürdüm. Hala çalışıyor ama sol kısım hoparlör den hışırtı geliyor. Genel olarak memnunum.

• Beğen
Tepkiler: mhmtp
soundpeats true air 2 kullanıyorum. tekli de çalışıyor ve güzel ses kalitesi var. fiyatı da uygun sayılır, önerebilirim

• Beğen
Tepkiler: mhmtp
leon35 hayır hiç düşürmedim, kulağıma tam oturuyor sanki benim için üretilmiş gibi..:) rüzgar sesi asla olmuyor, dışarıyı duymak isterseniz aktif hale getirebiliyorsunuz. O şekilde kullandığınızda haliyle rüzgar uğultusu oluyor. Bas kalitesi harika, kutu içeriğinde kulak iç yapısına göre 2 çift yedek lastik koymuşlar.

• Beğen
Tepkiler: leon35
Bu tür kulaklıkların inişlerdeki performansı nasıldır? Rüzgar sesi kulaklığı bastırıyordur herhalde?
Eğer kulaklar açıktaysa rüzgar sesi bastırıyor, takke veya başlık gibi birşeyin altındaysa rüzgar sesi olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Geri