Scudo Sports

Blackeyeseng İzmir-Bodrum turu 5eylül2011 de

@tayfun sezer

Kamil Koç'un bir izmir bayisini aradım. Ön lastik sökerek bisikleti taşıyabiliyorsunuz dedi. Bagajdan sorumlu arkadaşla sorun yaşama durumunda ne yapacağımı sordum. kamilkoçun kalite kontrolünden sorumlu birimin telefonunu verdi. iki gündür arıyorum çalıyor. Şu an için ulaşabilmiş değilim telefonu açan yok. Bagaja ekstra ücret isteseler bile vermeyi düşünmüyorum. Taşımak zorundalar. Muavine prosedürü öğretecek amirlerle, sorumlularla görüşüp işimi halletmeye çalışacağım. Bir şekilde herkes yükünü koyup yolculuk ediyor. İnsan olanına denk gelmek lazım. Öyle yada böyle taşıtacağız bisikleti. yapacak birşey yok.

Scudo
anadolu firmasına gittim ben, alırken bileti dedim bisiklet alıyor musunuz? Evet lastikleri sokmeniz yeterli dedi....

yılmaz kardeşim 5 eylül tarihinde yapacak olduğun yolculuğun için başarılar diliyorum aslında bende katılmak istiyordum çok ama işlerim el vermiyo yolunuz sökeden geçecek tanışmak isterim sizinle sökeye gelince beni ararsanız sevinirim 0532/7179628 cep telefonum bekliyorum görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Engin
m.ali mülayim arkadaşım yılmaz arkadaşımızın yazısına istinaden sizinde aynı güzergah üzerinden yol yapacağınızı yazmışsınız eğer gelirseniz tabiki söke üzerinden geceçeksiniz şayet gelirseniz sizide bekliyorum tanışmak için 0532/7179628 numaram görüşmek üzere sökeden selamlar.

Yıkmaz ENGİN kardeşim cevabın için çok teşekkürler.Yukarıdaki Hüseyin arkadaşımızın bisikletinide hazır gördüm Ne güzel.O zaman Aganta Burina Burinata(Denizciler yelkenler çatlayıncaya kadar rüzgara karşı açın anlamında kullanır)Bacaklara kuvvet Yolunuz açık olsun.

@Ayhan Çifter

Ayhan bey teşekkür ederim. Kısmet olur da sökeye varırsak sizinle tanışmayı ben de isterim. Numaranızı kaydettim. Görüşmek üzere:)

• Beğen
Tepkiler: Ayhan Çifter
@tayfun sezer

O halde Aganta Burina Burinata:D Tayfun Bey size de çok teşekkür ederim. Sizler gibi hevesli ve sıcak kanlı insanları hep aramızda görmeyi isteriz. Bu sefer olmasa bile başka sefer birlikte nice etkinliklere inşallah:in:

@Çağatay TURHAN

Merhabalar. 01 Aralık- 30 mayıs tarihleri arasında askerlik görevimi ifa ediyordum. Bu sebeple mesajınızı geç farkettim.
İsterseniz tur ile ilgili fotoğraflara bloğumdan ulaşabilirsiniz.
buyrun;

(link)

Geri