Scudo Sports

Blackburn delphi 3.0 led aydınlatma modifiyesi

@robotix

Teşekkürler; aslında elektronik hobilerimden biri. O kadar bilgi sahibi değilim, eğitiminide almadım, düz lise mezunuyum :D

XES bu arada polarizeye olurda zarar verirsen haber ver bende o saate yetecek boyutta mevcut.

Scudo
@başarist

Çok teşekkür ederim. Vaktim olur da yapabilirsem burada yayınlarım...

@başarist

aynen benimde hobimdir. bisiklet için icatlar yapmak...

arkadaşım süper yapmışın bravo.bişi sorcak birini arıyodum sen den iisini bulamam herhal de.şimdi ben bisikletimi genel de gece sürüyorum.ben vites numaralarını görmek için ışık yapmak istiyorum .buyur bakalım bu na ne diyecen...selamla r

teşekkür ederim, vites kollarının göstergesini kullanmıyorum takmadım bile :D ama yine led kullanarak yapılabilir tabi.

@robotix

arabada takarız bizde :)

Bende ışık taktım ama böyle değildi ufacık ledler vardı elimde saati söküp ekran ile kabın arasına koydum. ekrandakiler okunuyor en azından.

Birde sormak istediğim birşey var. bu ekranları üstten bakınca okunmuyor alttan bakınca gittikçe koyulaşıyor en sonunda tüm çizgiler görünür hale geliyor. neden böyle?

@Serhatb55

LCD teknolojisinin zaafı :) diyebiliriz. polarize filtreler birbirine yapışık mazgallar gibidir, sanırım iç ve dış yüzeydeki filtreler birbirine daha yakın olursa (piksellerin dizili olduğu camlar daha ince olabilse ki dayanıksızlaşacaklarından mümkün görünmüyor) etki bu kadar fark edilir olmayacaktır.

ne mucitler varmis forumda haberimiz yokmus. tam bir maytbastir olmus ya. tebrikler ... forum üyelerinin teknik bilgileri bir araya getirildigi takdirde nasil bir güc meydana gelir, düsünemiyorum cidde...

vay anam vay yarın bende yapacam yapamassam yapan arkadaşınkini satın alırım ona göre :D

Abi bende 4.0 ı var ama bi türlü anlamadım...Nasıl rest atıyoruz bileniniz varmı ?

@Görkem06

pil yuvasının yanında AC yazan yere kalemle basman yeterli, pili çıkartıp bir süre beklemende yeterli olur

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
benımde bisikletımde büük analog bir km saati vardı bende onu söküp bazı cakmaklardaki beyaz ışıktan koymustum arabalarınkı gıbı olmustu eline sağlık süper bir çalışma olmus

inanmıyorum ya..
birisi bunu delphiye mail atmalı..
ışıktan neden kaçıyorlar anlamıyorum ya..

çok başarılı bir çalışma paylaşım için teşekkürler

Basar bey, cok duzgun bir calisma, ellerinize saglik. Sizin yerinizde olsam, burada birakmaz, modifikasyonun butun fotografli asamalarini Blackburn'un ilgili servisine yollardim ("Brighter solution for Blackburn" gibi bir baslik altinda.) Bakarsiniz, telif-patent gibi sonuclar dogurmus calismaniz.

Geri