Furkan Yaldızkaya Daimi Üye Kayıt 12 Aralık 2010 Mesaj 390 Tepki 190 Şehir İstanbul-Afyon Bisiklet Salcano 23 Mart 2014 #1 Arkadaşlar yeni videom ile karşınızdayım. Bu sefer incelemeyi kısa ve öz tuttum. Önceki videolarda sıktıysam kusura bakmayın Devamı gelecek.. Tepkiler: S.R.YILDIRIM, MehmetAliB. ve Ekrem Yılmaztürk
Arkadaşlar yeni videom ile karşınızdayım. Bu sefer incelemeyi kısa ve öz tuttum. Önceki videolarda sıktıysam kusura bakmayın Devamı gelecek..
Safa Arslaner Forum Demirbaşı Kayıt 28 Haziran 2010 Mesaj 555 Tepki 217 Şehir Samsun-Çorum-Hopa 24 Mart 2014 #2 Devamını bekleriz güzel sade olmuş Tepkiler: Furkan Yaldızkaya
Furkan Yaldızkaya Daimi Üye Kayıt 12 Aralık 2010 Mesaj 390 Tepki 190 Şehir İstanbul-Afyon Bisiklet Salcano 24 Mart 2014 #3 Devamı gelecek inş. İnceleme için biraz beklememiz gerekebilir fakat tamirat ve nasıl yapılır videoları ile haftada 2 video olacak şekilde devam inş.
Devamı gelecek inş. İnceleme için biraz beklememiz gerekebilir fakat tamirat ve nasıl yapılır videoları ile haftada 2 video olacak şekilde devam inş.
E E. Erdi Üye Kayıt 11 Haziran 2012 Mesaj 39 Tepki 9 Şehir İstanbul Bisiklet Giant 24 Mart 2014 #4 Hazır konuyu görmüşken sorayım. Geçenlerde yanlışlıkla km saatini sıfırladım ve yaptığım toplam km de silindi. Yeniden eski km değerini girmem mümkün değil galiba? Geçen biraz karıştırdım da bulamadım. Tepkiler: Furkan Yaldızkaya
Hazır konuyu görmüşken sorayım. Geçenlerde yanlışlıkla km saatini sıfırladım ve yaptığım toplam km de silindi. Yeniden eski km değerini girmem mümkün değil galiba? Geçen biraz karıştırdım da bulamadım.
Furkan Yaldızkaya Daimi Üye Kayıt 12 Aralık 2010 Mesaj 390 Tepki 190 Şehir İstanbul-Afyon Bisiklet Salcano 24 Mart 2014 #5 Maalesef öyle bir ayarı bulunmamakta. Tepkiler: E. Erdi