Scudo Sports

<<<<< black to blue >>>>>

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Yeni parçaların hayırlı olsun Elman.
Kazasız belasız eskitirsin inşallah.
Zincir korumalığını ihmal etme.
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
valla diyacek bişey yok 3 yıl uğrassam bu bisikletin aynısını cıkaramam mükemmel dizayn edilmiş harika taş gibi maaşallah

• Beğen
Off benm agzimdan hic mi hayirli bi soz cikmicak diyorum kendi kendime ama :)...

Pedallar ve sele Elman'cim, pedallar ve sele... ;)

He onun disinda artik Nirvana'ya ulasmana az kaldi :D

Ne yalan soliyim, masa, jant seti ve gidon cok hosuma gitti :):):):)

@Hasan Çağrı

çok sağol çağrı yardımların için tekrar tşk ederim.

@İdris ACA

çok saol üstad.zincir korumalığını çıkarmıştım temizlikten sonra.yoksa biliyosun ne kadar dikkat ettiğimi:)

@Fatih Özgenlik

dert biter yollar bitmez.singletrack forever :D tşk kaptan:)

@Ediz Tevfik Özgan

ediz abi çok teşekkür ederim.darısı sizin başınıza.

@Nevzat K.

denemek serbest :) bi dene sende yapabilirsin;)

@HaliliOzturk

çıktı çıkacağı kadar :D
az kaldı halil az kaldı.o parçalara sen hep ayran kaldın zaten :D

@Erkut Yiğit

sağol erkut,senin havuca biraz üzüldüm ama vardır bi bildiğin dımi titanik :D

Yeni parçaların hayırlı olsun Elman.Güle güle kullan tekrardan...

• Beğen
Bisiklet bu haliyle bence ''sürme de yanında yat'' oldu elman; ki zaten yanında yatıyosun mübalağa etmedim:D beraber eskitcez bu yaz az kaldı şurda..tekrardan hayırlı olsun yeni parçaların, bi nazarlık fln ayarla artık:D

• Beğen
@mehty

hep öle diyosun ama bi türlü olmuyor dediğin.toparla kendini öss den sonra önümde toz kaldıran bi metin istiyorum:boese157:

Hayırlı olsun Elman.Zaten şahane bir bisikletti.Şimdi daha da güzel olmuş yeni parçalarla.Renk uyumu da çok iyi.Güle güle kullan.

• Beğen
@Emir Alaca

tşk ederim emir.şuan üstüne titrediğim bi bisikletim var :)
istanbula gelmek nasip olmadı yakın zmn da ama bi haftasonu düşünüyorum.görüşebilir umarım :) bende C.B. eag beater larını bi deneme fırsatı bulurum :)

• Beğen
Tepkiler: Emir Alaca
Heyytt sessiz sedasız yaptın dimi yine yapacağını!
Olm Elman alacağın olsun varya bu yapılır mı yaa..
Resmen dibim düştü! Harika olmuş beeee:eek:

Hayırlı olsun kardeşim.. Sen daha iyilerine de layıksın ama şimdilik xtlerle yetin bakalım:)
Ama sırada ne var çok merak ediyorum valla:)

• Beğen
yeni xt lerin hayırlı olsun elman, hibritinde olabileceginin en üst sınırlarını zorlamış. her zaman bir süpriz yapıyorsun. artık ne yapacagını forumkolikler nefes almadan bekliyorlar (EKSİK KALDIMIKİ)...güle güle kullanmanı diliyorum...

• Beğen
Yeter kardeşim artık başım döndü parçalar bir geliyor bir gidiyor.En sonunda mavi şirin'lere benzettin yavruyu benim gargamel'i alıp yollarda kovalıcam seni.Şaka bir yana çok güzel olmuş sade cafcaflı renklerden uzak ama her an atılmaya hazır bı kısrak yapmışsın .uzun lafın kısası muhteşem (10 numero)ALLAH (cc) kazasız belasız yolculuklar nasip etsin.

• Beğen
@sportmen

tşk ederim abi tek gaye,amacıma ve bana uygun bi bisiklet ortaya çıkarmak,bunuda başarabildiğimi düşünüyorum.

@PENTO

cıhat çok saol ii dilek ve yorumun için.evet senin gargameli bi düzene sokalım yakın zamanda:)

işlerimin yoğunluğundan biraz geç kaldım ama gönülden geldiğini biliyorsun:
İYİ GÜNLERDE KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLİYORUM.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri