Scudo Sports

<<<<< black to blue >>>>>

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Fatih Özgenlik

abi siz birbirinize katılmaya deam edin şanssız arkadaşlarım :D
abi alın yazısı bu naapçan bugün bana yarın sana :D

Scudo
@elman_temel

elman dostum:
gerçekten güzel bir gezi gibi gözüküyor keşke gelseydim.gerçi ögleden sonra yagmur başlamıştı. bu arada HYBRİD ine maşalah diyebiliriz ,HYBRİD'in ile sürüş yapan biri olarak tek kelimeyle mükemmel, süper akıcı bir gianti.........

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
hayırlı olsun,keyifli ve kazasız sürüşler....

• Beğen
aman allahım yeni gordum ben bu makinayı ne guzel olmus jantlar sedonada iken bu kadar cekici deildi sanki ayrı parlamıslar xtc nin uzerinde ...

• Beğen
Bu haliyle çok daha sade görünüyor. Çok güzel olmuş. Kadro zaten ayrı bir olay. Rengi harika. Kazasız belasız sürüşler. Hayırlı olsun...

• Beğen
Değişiklikler güzel olmuş Elman dediğin gibi daha sade bir görünüm kazanmış.Sade bisikletler çok daha güzel görünüyor bana.Çok şık ve sağlam bir bisiklet.(Rengi ise muhteşem.)

• Beğen
@Emir Alaca

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim :)

*avni sen çok geç görmüşsün demekki öle olsun :(

*emir,truvativ'lere çok kafayı yordum,ama imkanlar doğrultusunda hareket etmem gerektiği için scud'ların üzerinde bu oynamaları yaptım ve istediğim gibi oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Emir Alaca
Reflektörlü mavi bantı nereden buldun? Araba yedek parçacılarında bulunanlardan mı?

Önceden bu başlığa teşekkür ederek katkıda bulunmaya çalışmıştım. Şimdi birde yazıyla yazayım.. Kadronun rengiyle uyumlu, çok şık bir Giant olmuş.. İyi günlerde kullanmana devam etmeni diliyorum.

Bu arada nazar bolcuğunu çaldım.. Kendiminkilerin fotoğraflarını gönderirken senin boncuğu kullanacağım.. :)

• Beğen
@Bülent ÖZER

teşekkür ederim abi.ama şimdilik benim :Dkimseye yar etmem:p

Zaten güzeldi modifiye ile daha da güzel olmuş güle güle 1000 ...

• Beğen
Merhabalar.Gerçekten çok güzel olmuş.Senin fikirlerin sayesinde bende amortisör konusunda bilgilenmiştim.Hayırlı olsun.Saygılarımla.

• Beğen
gerçekden profesyönel olmuş iyi pedallar dilerim
ben yeni topluyorum artık darısı başıma
inşallah bu kadar güzel olur benimkide

• Beğen
@-skynet-

daha iyisi olması dileğiyle :)
fakat şunu unutma,herşey bir anda olmuyor.zmn lazım ve tecrübe edinmelisin.ancak tadını o şekilde anlarsın ;)

-dün girmişdim foruma ama bu günde bakıyım dedim gerçekden çok güzel bi bisiklet gözümü alamıyorum...
-tavsiye için teşekkürederim

• Beğen
@elman_temel

o yazıları silmeseydin çok daha güzel olurdu bnce ayrı bir hava katıyorlardı .ama son halinde çok güzel olmuş güle güle eskit Elman abi.birse bişey soracam disk frenler LX hidrolik discmi ,birde öyleyse parformansı nasıl?

@gurkankas

gürkan amoeba'nın ürünleri gerçekten sağlam,fakat grafik tasarımları hiçmi hiç hoşuma gitmiyor.o nedenle sildim hepsini.ayrıca bisikletin üzerinde hiç sarı renk yo yani gidondaki sarı renkli desenler hiç hoş durmuyordu.

frenler tektro auriga hydrolik.
ön 185 mm
arka 160 mm
yani xc için yeterli frenleme gücüne sahip.
fakat xc dışındaki alanlara pek cevap vereceğini sanmıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Firochromis
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri