Scudo Sports

black bird -scale carbon 30 -

Karon kadrolu Scale gerçekten müthiş bir bisiklet. Güle güle kullanın.

Scudo
@kudu

evet rampalardaki avantajı tartışılmaz ama uzun yolda 28 ınch tekerlekli biisklet daha avantajlı bide gerçeği söylemek gerekirse bende uuzn yol yapmama rağmen hibridlerin tipini beyenmiyom neye benzediği belirsiz geliyor bana:)

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
jordansero bisiklet dostum
evet sana katılıyorum uzun yolda bana sorarsan az rampalı yerlerde yarış bisikletleri mükemmel tabi birde bisikletin ultra bir şey ise yemede yanında yat
bir anda efkarlandım 1980 de bir yıllığına norveçte kaldım bergende bisiklet kiralıyordum yarış bisikleti sürüyordum norveçin yolları o yıllarda kaymak gibiydi bal dök yala adamlar bisiklete göre yol yapmışlar her yerde sarı şeridler var her yerde sürücüler bisiklete öncelik tanıyordu ülkeye geldim 81 de
evdeki yarış bisikletini sattım ve ogün bugün norveçin yolları gibi yollar görmedim burda
robocop karbon apaçi

@kudu

evet haklısınız bu konuda ne zaman yollarımız düzelirse inşallah imkanımızda olursa bir yol bisikleti almak isterim onunda ayrı bir keyfi var

(link)

balilias bisiklet dostum isteğine uydum tur arşivlerinden bir resim ekledim
robocop karbon apaçi

güzel bir makine karbon apache!!!!!

vay vayyyyyyyyyyyyyy ali ihsan nerdesin be yahu azmı pedalladık senle
geçirdiğin kazaya üzüldüm birde o ambulans rezaletine aslında bu konuda bir şeyler yapmalıyız sesimizi duyurmalıyız ama ne zaman hakkımızı aramaya kalksak kimse gelmiyor be yahu teşekkür ali ihsan darısı senin başına benim eski salcano city ı bike hatırlıyorsun 3 yıl beni taşıdı nerden nereye ama ne oldum delisi olmamak lazım ali ihsan seni tekrar yarışlarda görmek isterim
robocop karbon apaçi

Makinayı bir'e bir gördüm Çok müthiş.Allah Kaza Bela Vermesin..
Ayna kolunun hastasıyım tıkır tıkır tıkır Bir daha Pedallamak Dileğiyle Kudret Abi ;)

sefa bisiklet dostum
ayna kol iyide daha iyileri var
race face düşünüyorum korkunç para
zamanla parçaları değiştireceğim
pazara belgraddayız gelmeye çalış
herhalde karıştırdın
tıkır tıkır diye ses çıkaran bisikletin arka haznesi yatağı
valla diğer bisikletlerde bu kadar ses duymadım beni motive ediyor
robocop karbon apaçi

burada ufak bir alıntı yapmak istiyorum arkadaşlarımın dikkatine
dağ bisikletlerinin hafifliği üzerine forumdaki insanların hepsinin fikirlerini okudum
evet parçalar hafifledikçe risk tabiki artacaktır karbon bisikletlerin 9kilonun altında olanlarda eğer yarışta kullanılıyorsa bir kaç yarış sonra parçaların aşınacağı aşikar şimdi bu bana anlamsız geldi o vakit bir sınır olmalı
bence 5 kiloluk bir dağ bisikleti asfalt yollar için uygun o kadar
robocop karbon apaçi

bursa bisiklet dostum
kölnde bisiklet yolları nasıl
robocop karbon apaçi

@kudu
tüm moderatörlerden özür diliyorum
turlardan resim koydum
çünki fotoğraf makinesine sahip değilim arkadaşlarımın
çektiği gezi fotoğrafını koydum (bisikletimi tanıtmak için )
en kısa zamanda bire bir görüntülerini (bisikletimin )
yayınlayacağım
teşekkür ederim
robocop karbon apaçi

bisikletle bütünleşen ender kişilerdensiniz ... güle güle kullanın !

Yeni bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun.Kazası sürüşler diliyorum.

Karbon bir kadro sürücüsüne çok şey kazandırır.Fakat ilave masraflara tahrik eder insanı.Detaylı resimleri bekliyoruz.

Güle güle kullanın..

@Murat Reis
murat reis çok teşekkür ederim
ilave masraflar 9 adet yeni kompanentler olacak bu bir hastalık virüs içime girdi çıkmıyor toplam 3000 ytlyi gözden çıkarmak gerekiyor
murat reis bisiklet dostum bisikletinizin son hali beni o kadar etkilediki bana ilham verdiniz bu mereti seviyorum başka sevecek bir şeyim kalmadı size başarılar diliyorum
robocop karbon apaçi

http://C:\Documents and Settings\MaximuS\Desktophttp://C:\Documents and Settings\MaximuS\Desktophttp://C:\Documents and Settings\MaximuS\Desktop

2008 scale carbon 30 ağırlık 10.500

C:\Documents and Settings\MaximuS\Desktop
scale 30 karbon 2008 ağırlık 10.500

Geri