Scudo Sports

Bjk kadro koruyucu

akndgl

Daimi Üye
Tepki
229
Başlangıç
1989—90
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Ürünü BJK Store önündeki katlanır bisikletin sele borusunda gördüm. Hemen içeri daldım.
Ürün emniyet kemer kılıfı, fiyatı 7,90 TL.

IMG_20150616_174658.jpg
IMG_20150616_174939.jpg

Güzel bir kadro zincir koruyucu oldu :harika:

IMG_20150616_175145.jpg

Scudo
Yarın ilk işim ürünü temin etmek olacak.Gitmişken yeni sezon forması da alırız artık :)

• Beğen
Tepkiler: akndgl
Yalnız ürün biraz ince bir kumaş. Shimano ya da diğer marka kadro zincir koruyucular gibi kadromuzu koruyamayacaktır. Zincir sert bir şekilde attığında yırtılacakmış gibi duruyor. Bunu göz önünde bulundurarak alın. Zaten ürün kadro koruyucu da değil, emniyet kemeri kılıfı, maksat takımımıza destek olsun. Ama çok güzel duruyor ya :) Aslında birkaç tane alınıp kadronun farklı yerlerine takılabilir, mesela arka üçgen üst taraftaki borulara sağlı sollu takılsa şahane olurmuş gibi geldi :)

• Beğen
Tepkiler: fatih3861
@Atilla Gobel
BEŞİKTAŞ.

• Beğen
Tepkiler: fatih3861
takım tutmam ama insan sevdiği takımı oraya koymamalı sanki biz kaç gün beyazı kalmaz yağdan kapkara olur üstelik bu bisiklet in kadrosundaki o kısım 20 cm lik boru yani Beşiktaş'tan daha değerli anlamına geliyor. bayrağını don yapıp giyen abd lidere benzemiş biraz yinee herkes istediğini yapmakta özgür tabi bunlar benim düşüncelerim

@mustafa genç Mesajları tam okumamışsın galiba, mesajda da yazdığım gibi maksat klübümüzü desteklemek (lisanslı ürün). Kadroyu korusun isteseydik gider Shimano marka kadro koruyucu alır takardık.
Neyse nasılsa anlamıycaksın, kolay gelsin.

@akndgl Bir Trabzonsporlu olarak yeni teknik direktörünüz hayırlı olsun.Değerini bilin. :)

• Beğen
Tepkiler: akndgl ve Gjankrow
@akndgl yinede yağdan simsiyah olacak gerçeğini değiştirmez
kulüplerde helâl olsun ürün satacak yeni bir alan buldular artık tayt forma yağmurluk alır başını gider bu

• Beğen
@mustafa genç Canımız sağolsun, kullanılamaz duruma gelirse yenisini alırız. Keşke klüpler bisikletçi ürünleri de yapsalar da kendi klübümüzün ürünlerini alsak. Daha önceki mesajlarımda da yazdığım gibi 'emniyet kemeri kılıfı' bu ürün. Kadro koruyucu değil!

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@dr_mrh BJK bisiklet kaski yaparsa onu da alırız hocam, ayak altı-baş üstüne getirdiniz mevzuyu, helal olsun. Kimsenin shimano marka ayakkabiyi Japonlarin ayak altini hakettiğini düşündüğü için giydiğini zannetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Bende Galatasaraylısı vardı sattığım arabadan fakat hiç aklıma gelmemişti. Bende deneyeyim teşekkürler :harika:

http://akakce.cubecdn.net/automix/galatasaray-oto-emniyet-kemer-kilifi-ciftli-parcali-model_2-x.jpg

• Beğen
Geri