Arkadaslar napın ne edin bisikleti evde muhafaza edin. Gündüz vakti göz göre göre keçiörende kömürlüğümün kapısını kırıp giriyorlar tabii sadece benim kini değil tüm binanın kömürlükleri un ufak. Neyseki 761 yerinde duruyor sadece aksesuarlar gitmiş. Kask, gözlük, lamba vs. Artık bisiklet evde gözümün önünde duruyor. Ne olur ne olmaz
hocam ben de 2 sene önce keçiören'de apartman içinden çaldırdım bisikletimi, kilidi kesmişler gündüz vakti
şimdi yeniden bisiklet alıcam, bu sefer evden dışarı bırakmam. bir de sigma mı diyolar ne U şeklinde büyük kaliteli birkaç kilit alıcam
Bisiklet gözünüzün önünde olmadığı tüm zamanlarda riskte zaten, değil kilitli kömürlük, 4.katın balkonunde bile olsa çalıyorlar, bi şekilde ev içerisinde olmak zorunda, görüldüğü zaman davetiye oluyor malesef.
Kalın bir su hortumunun içinden bildiğimiz kalın zincirlerden geçirip kadroyu çizmesin diye , asma kilitle kilitleseniz nasıl olur acaba.Bu sadece bir fikir dışarıda saklayanlar için şimdi aklıma geldi.
geçmiş olsun. geçen sene bizim arkadaşın apartmanından çalmışlardı. hırsız önümüzden geçti arkadaş aa benim bisikletten dedi. apartmana bi gittik bisiklet yok
bu adi hırsızlar çok vicdansız ya. yalovada sahildeyim. iki çocuk (yalova sahilinde bisiklet park yerleri var tekerden bağlıyorsun.) bi bisikletin zincirini kırıdılar ve bisikleti aldılar. önce baktım anahtarla mı? yok zaten elinde pense vardı. altımda bisiklet olsa iyi olurdu ama kaçtılar. ne yapalım?
benim 6. kattan kapı önünden 2 tane ayrıca bide çatı arasından 2 tane çalındı
en sonuncusu da cami tuvaletinde gitmişti bu kaçıncı bisiklet sayamıyorum artık:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
@sinto
ben bazen bisikletimi dükkanda bırakmak zorunda kalıyorum depoda tüp var ona bağlıyorum çalan zorlansın diye sabit yer bulsam iyi olack
bu ara bisiklet parklarında tekerlekten bağlamak tehlikeli mandalı açıp tekeri size bırakıp alır giderler.benim kilidim uzun oldğu iç.i önce karo ile ön tekeri sonra da park demirine bağlıyorum. bir kerede camii de su içmeye gittim birisi benim makineyi götürmeyi kalktı gelince vaz geçti.camiide bile rahat yok insana.:boese157: