Scudo Sports

Bizim grup T-Shirt lerimizi giyelim artik ;)

Scudo
bende katılıyorum o fikre hem diyer turlu kafa karısır diger taraftan bakıncada anlarız

@Tugberk Tezel

hmm evet o var
dur bakalim zaman herseyin ilaci :D

Canım o ne öyle benide uçarken yapmışsın.En son düşerken gördün diyemi.Lütfü ve bana attığın bu kazığın sebebi nedir açıkla:)Pro dedik bağrımıza bastık,seni jedi yapacağız dedik yanımıza aldık bumu bedeli .:mad:

@msconfig

Forumdaki herkesin nickini t shirtun arkasına yazsak cok mu abartmıs oluruz? Forumda kac kisi var ki?

@emsey229

baya bi abartmis olursun 5,767 uye var an itibariyle:D :D :D

@acumur

profesyonelce dusundum ben, beni ne sucluyorsunuz :D ben gorduklerimi cizerim, uydurduklarimi diil :D
hafizamda oyle yer etmis cizerken oyle cikti :) fotokopi gibi adamimdir ayiptir soylemesi

tek bir figur olayini anlattim sana uzerinde calisicam zor olur yani iyi bi cizim yapmak lazim ama yapariz dert diil :p prof olmak kolay diil.

bu arada sen yanlis anlamissin ben seni duserken diil 8m atlayislarindaki yaptigin hareketi cizdim yani :) yere inmeden toparliyorsun ya hani hep :D ondan iste o senin havadaki halin :D

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
@msconfig

evet bence sen yanlış anlamışsın acumur.
akrobatik prof anlamında yapmış msconfig.
zaten bende bu şekilde algılamıştım....
:)

bu arada t-shirtleri giyip beyaz show a konuk oluruz hepimiz,
bisikletforum olarak.

alıntı: ramazan

bence forumdaki birçok bölüme bu konuyu ekleyelim hem herkes haberdar olur
hem de ortada o kadar emek var yazık olmasın
iyi geceler herkese :crazy292:

Bak garip bir hüzün çöktü içime:( .Canım kardeşim affet beni birden ihanete uğradığımı düşündüm:)
Ama yinede o bahsettiğin harekette gidonu tutuyor olmam lazım bu daha çok ön frene asılmışımda uçuşa geçmişim gibi olmuş :)Neyse canının sağlığı pro bro ;)
Bak buda güzel slogan olur ne dersin

pro brothers and sisters

www.bisikletforum.com :)

''extra ordinary pro riders'' da olabilir bak slogan:D

@acumur

pro bro ;)
cok hizli atladigin icin :D tam fotokopisini cekememisim affet beni :)
hareketi soyledin artik bundan sonra duzgun cizerim :)

• Beğen
Tepkiler: acumur
Geri