Scudo Sports

Bitpazarı 02.09.2014

CEMİKO74

Üye
Tepki
39
İsim
Cem
Bisiklet
Whistle
Fotoğrafları uzaktan çekmek zorunda kaldım...

Mevcut markalar
sedona- kron - Gazelle - bianchi - mosso - whishtle - salcano

İşin garibi beyaz specialized sirrus bisiklete sahip, baya bir bisiklet sporu ile ilgili olduğu anlaşılan(kılık kıyafet yerinde yani-ayakkabı tayt falan) genç bir arkadaş gayet samimi bir şekilde bu adamlarla muhabbet içerisinde idi ve önceden gelen bir samimiyetleri olduğu anlaşılıyordu.Oradaki en temiz ve aksesuarlı olna sedona ile ilgileniyordu varın siz durumun vehametini düşünün...

(link)

(link)

(link)

Scudo
Analamasalar bile pazara çıkmadan önce internetten araştırma yaptıkları belli.Çünkü soranlara bu bisikletin sıfırı internette şukadar falan gibi muhabbetler yapıyorlar...

Bin liradan fazla bir fiyata satilmiyor bunlar arkadaslar. Ben bu tabloyu gormeye alistim. Gecen sene bu bisikletlere bakmaya gittigimde kendi bisikletim hareketlenmis gidiyordu. Izmitte bu pazar halk pazari olarak geciyor. Ancak halk arasinda bu pazarin adi calinti pazaridir.

burdan alan arkadaşlarım var bağzıları sağlam çıktı bağzıları arıza verdi bisikletlerin.bunlar büyük ihtimal çalıntı kim bilir kimlerin canını yaktılar sedona 840 görüyorum daha yeni model hemen nasıl düşsün 2.ele düştü diyelim bit pazarında ne işi var !

arkadaştan aldığım bilgilere göre piyasanın biraz altında satılıyormuş bisikletler 700 ile 1.5 tl arası ve bursan'dan geliyorlamış eğerki çalınan varsa bursa'dan buraya gelip baksın

Bunların çalıntı olduğunu bilerek alanlar inşallah bisikletlerini çok severler ve inşallah onlarında ellerinden çalınır.Bir başkasının canı yanmış, adam hırsız ve bariz belli iken yanına bile yaklaşmamak gerekiyor ki kimse almazsa zaten bu işi yapmazlar.

Çalıntı olduğu büyük ihtimal bu kadar donanım ve bu halde bisikletler zor bulunur kimse almayıp gereken dersi verseler keşke

@NrClskn

keşke kimse almasa. ama çalan olduğu kadar çalıntı mal alanda olur.

Ülkemiz kalitesiz insan dolu malesef bile bile alırlar sırıta sırıta

Avrupa da ki bit pazarı nerdeeee Türkiye dekiler nerde. Birisinde çalıntıları aklamak için kullanılan yerler Avrupa'da aradığınız herşeyi bulabileceğiniz sosyal pazarlar...

Sırf bu durumları yaşamamak ve bisikletimin çalınmasını önlemek için mecburen bisikleti eve koyuyorum. Allah korusun çalınsa ciddi anlamda ağlarım :agla:

Geri