Scudo Sports

Bitlis

denizcinesim

Aktif Üye
Tepki
98
Bisiklet
Trek
slm arkadaşlar.tatvandan bütün bisiklet dostlarına merhaba.herkesi tatvana ve van gölünün eşsiz güzelliğine çağırıyorum.istiyorumki buralardada pedalcıların sesi duyulsun.herkese kucak dolu selamlar.

Scudo
oo merhaba nesim foruma hoşgeldin bende adıyamandan ama ne yazıkki güneydoğuanadoludan ve doğuanadoludan pek bisikletci yok :D

hoşgeldin pedalcı dostum.. bende askerliğimi tatvanda yaptım.... güzel yerdir vesselam.

hoşbulduk.hepiniz sağolun.her gününüzün pedallı geçmesi dileği ile...

• Beğen
Tepkiler: sniper
Hoşgeldin Nesim. Ne güzel ki memleketimizin dört bir köşesinden pedal sever dostların her geçen gün yenileri katılıyor aramıza :).

Hoşgeldiniz aramıza..
yalnız konumunuzda mersin yazıyor vandanmı mersindenmi katılıyorsunuz:?

şu an mersindeyim.yani burda üniversite okuyorum.tatvanlıyım.
hepinize mersinden selam.

mersinden katılıyorum.ama tatvanlıyım.burda üniversite okuyorum.

nesim selamlar ben de padalcıydım ama gaziantepden VAN 'a geldik sattım bisikleti şimdi tekrar alacağım seninle tur planlasak msn versen
ben vandayım ama buluşuruz ben gelirim yada sen

@sedonacı

Mesaj yazdığınız bu konudaki son mesajın 2 sene önce atıldığını fark etmediniz sanırım :rolleyes:

Merhabalar bende eski bir bisiklet var.10 yıllık bir bisiklet .Bu bisiklet hakkında bildikleriniz varmı varsa paylaşırmısınız.
Vites ve fren sistemi shimano yazılar silindiği için modeli bilmiyorum

NOT:Forumda çok yeniyim konuyu yanlış yere açmışsam kusura bakmayın.

hos geldin nesim bende vandan erhan vanlı değilim ama görevim gereği burada ikamet ediyorum biz burada turlara çıkıyoruz zaten geçen sene bir arkadaşım van gölü etrafında tur attı 3 yada 4 günde

Selam herkese.Bitlis ve Van valiliğince 3 yıldır düzenlenen pedal pedal van gölü bisiklet turu bu sene 4. kez düzenleniyor. forumda pek haberdar olan yok sanırım.
(link) adresinden kayıt yaptırıp katılabilir herkes.

Tatvan'da bisiklet aktiviteleri nasıl gidiyor acaba? @reha

Eylül ayından itibaren Tatvan'da görev yapmaya başlayacağım. Bu yüzden Tatvan'lı arkadaşlar varsa faaliyetler, turlar hakkında bilgi verebilirlerse sevinirim :)

@mfurkan Konuyu hortlatmışsınız :)
İllah ki bisiklet sever arkadaşlar vardır ! Bu arada yeni görev yeriniz şimdiden hayırlı olsun !
Saygılarla.

Tatvanda bir hareket yok galiba ama yaparsınız orada bir şeyler. Birilerinin öncü olması gerekir tabi ki :D

Üniversite/MYO ler de bazen etkinlikler olabiliyor takip etmek gerek.

Afyonda çok hareketli değil ara sıra Kocatepe Üni topluluğu turlar düzenliyor o kadar.

Geri