Scudo Sports

Bitcoin kadar geleceği parlak olan altcoinler

Scudo
Arkadaşlar yatırım tavsiyesi olarak görmeyin zira bende 15 gün gibi kısa zamanda bu bitcoin işine girdim ve an itibarıyla almak istediğim bisikletin maliyetinin % 85 lik kısmını çıkararak binance borsasından çıkmış bulunuyorum. Bu işe para yatıracak kişilere bir kaç önerim olacak.

1. Kaybetseniz sizi üzmeyecek miktarla girin borsaya.
2. Kulaktan dolma bilgiler ile al-sat yapmayın.
3. Fiyatı 2 günde % 50-100 kadar artarn altcoinlere şüphe ile bakın.
4. Yatırımınızı uzun vadeli düşünün, alın ve en az 3-6 ay gibi satmamaya özen gösterin.
5. Binancede yatırım yapacak kişilerin ilk hedefi bitcoin miktarını arttırmak olsun. Dolar bazında kar edip bitcoin miktarında kaybın varsa aslında zararda olduğunu bilmelisin.
6. Aldığınız bir coin çok hızlı düştüyse hemen satma kararı vermeyin.
7. Kendinize bir Kâr hedefi koyun ve karını elde ettiğinizde başka alternatiflere yönelin yada çıkın.

Kesinlikle yatım tavsiyesi değildir. işin stresi beni yorduğu için çıkıyorum. ( Rüyalarıma giriyor artık, Sürekli bitcoin düşünmekten yoruldum valla :)

Umarım istediğiniz kazancı elde edersiniz.

Borsa sabırsız yatırımcının parasını sabırlı yatırımcıya aktarma işidir. Bol kazançlar.

Bitcoin vb. şeylerden kimseye hayır gelmez arkadaşlar tabi ben karışamam ama benim önerim yapmayın...

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Sıradan Çinko Pil

Bende yarın başlıyorum al-sat a dün uyku tutmadı ya eft yapabilsem dün başlıyacaktım
Saatlik al+sat yapsak olmaz mı bu gün bayağı gezindim de 1 saat içinde %20 artan çok coinler var onlara yatırsam btc yi katlarım gibime geliyor

@MtbHastası01

Tamam hakkım ile para kazanacağım bir şey söyle, eğer yoksa boş yapma :komik: geçen hafta btc ye 1000 lira yatıranın şimdi 2000 lirası var napalım mendilmi satalım.

@Pamuk Yorum yapmıyorum dostum :) Hiç bir garantisi yok. Sen aldığın anda düşebilir. Bana waves i çok övdüler sürekli düşüyor zararına elden çıkardım. ( Zararım en az 700 TL )

@Sıradan Çinko Pil

Riskliymiş en sevdiğim :) 100 lira ile başlayacağım eğer yeteneğim varsa parayı katlarım zaten yoksa da çok bir şey kaybetmiş olmayacağım denemekten zarar gelmez ya.

rJnzQM.png

Baktıkça hoş oluyorum. :)

Bir kaç senedir borsayla ilgileniyorum ancak bu bitcoin ve altcoin piyasasını anlamış değilim . Bir anda bu kadar yükselişi nasıl sağlıyorlar ? Kademe boşluğu oluşmuyor mu ?

@ismail_32

Üretimi çok pahalı ve 21.000.000 adet bitcoin ile üretimi sınırlı. Şu an 17.000.000 civarı bitcoin üretilmiş. Sınıra yaklaştığı her gün üretimi daha çok zorlaşıyor o yüzden fiyatlar katlanıyor

bitcoin in geleceği yok bence. deli gibi cpu harcayan bi sistem size coin kazandırıyor. bu bana saçma geliyor. üretim yok. ne karşılığında bu para çoğalıyor? bilgisayarınızın cpu performansına bağlı olarak problemler çözüp, bunun yanında dünyadaki bitcoin transferlerine cpu nuza yük bindirerek bu transferlerin kayıtta kalmasına yardımcı oluyorsunuz. karşılığında da size coin veriyor. bana saçma geliyor bilmiyorum

@Pamuk Allah sana para kazanabileceğin aklı vermiş,konuşmanı kınıyorum. Bileğinin hakkı ve alnının teri yoksa bir parada sonun olur o para,ama bugün ama yarın...

@MtbHastası01 Mendil mi satacağım onu söyle. Elimde başka fırsat olsa.yapacağım.

@MtbHastası01

Bunda bana bedava para vermiyorlar başkasının parasınıda çalmıyorun bu iddaa,milli piyango gibi bir şey değil. Bu normal borsa. Yani altına yatırım yapan,dolar alan, borsa da alım satım yapan bunlar ne şimdi. Bedava paramı alıyorlar . Zamanın da arsa alan herkes haksız kazanç elde etmiş oluyor dediklerine göre. Öyle bir anlatıyorsun ki. Görende hırsızlık yapıyoruz sanacak.

Konu amacından sapıyor biraz araştırma ile herkes bunun normal bir para olduğunu anlayabilir.

@Pamuk

Arkadaşlar gereksiz tartışıyorsunuz. Gönderdiğim makaleyi okursanız Bitcoin'in bir tasarruf aracı değil bir ödeme aracı olduğunu anlarsınız.

@clubber
Hocam makaleyi okudum, tesekkurler. Ancak makalede bitcoinin fiyatinin artmasiyla kar elde edilebilecegine deginmemis. Es gecilmis. Bir gun 45 bin, sonra 2 3 bin olabilir denmis.
Onun disinda hukumetten kimsenin baska bir para birimine yatirim yapmayi tesvik edecegini zannetmiyorum :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Es geçmiyor, yatırım aracı olmadığı için değerinin olmayacağını varsayıyor. Ödeme aracı olduğunu açıklıyor. Paypal'da bir ödeme aracı.

@clubber
Hocam nakte her türlü çevrilebilir bu tip paralar. Satamayacak durumda bile olsaniz mal al-sat yaparak paranizi cok rahat cikarabilirsiniz. Paypal ile karsilastirmis ancak paypalin degeri para birimleri arasinda yukselip alcalmiyor ki. Ne kadar yatirirsan o kadar kullaniyorsunuz. Bu ise bir para birimi.

Bunun dışında internete bağlanırken cep,tablet, masaüstü veya diğer cihazların tarayıcısına 'no coin ve benzeri eklentileri kurunuz' yoksa işlemcinizi arka planda yiyip bitiren siteler yüzünden performans sorunları yaşamayın.

@Sıradan Çinko Pil

Güzel tavsiyeler için teşekkürler , bugünde biraz tron , verge , ada ve mana aldım.Uzun bir süre alım yapmayacağım beklemedeyim.

@clubber

Güzel ve faydalı bir makale , teşekkürler

Geri