Scudo Sports

Bissan-İhlas Mountain cat- Capello

Tepki
0
öncelikle selamun aleyküm foruma yeni üye oldum.
3sene önce kırmızı-sarı -21 jant-çift amatisörlü-capello bisiklet almıştım
sadece yazdan yaza kullandığım için malum antalya :D bisiklete tam bakım yapamadım filn.en son geçen yaz bisikletimi bulunduğum kata çıkarmadm apartmanın dşında bıraktım frenlerine kadar heryerini büküp kırmaya calısmıslar:boese157: :boese157: :boese157: ondan sonra bisikletin suratına bakmadım.Bu senede yaptığım spora kondisyon açısından destekci olsun diyerek heryere bisikletle gidip gelmeyi düşünüyorum.capello bisikletimi yaptırdım ancak bisikletci bana bisikletin iyi olmadığını söyledi.Daha masraf edicektim pedall-boya filn.Bide Eski bi bisikletim var türkiye gazetesinin kuponla verdiği :D bisan-ihlas mountain cat lacivert renklisi ancak fren vites galiba tekerlerine kadar değişebilir 100tl ona harcamayı düşünüyorm sizin bana öneriniz ne olur??? vucud ağırlığım 100kg:rolleyes:
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Scudo
butceyı bıraz daha arttırıp yenı bır bısıklet almanızı onerırım (200-250tl gibi) veya bunu yapamam dersenız eskı bısıkletınıze fazla para harcamayın. bısıklet kullanılabılır hale gelsın yeter.

bir de bence kondisyon olarak kosu yapın o sekılde daha cok kasınız calısır. ben artık kosuya gecmeyı dusunuyorum yavas yavas

• Beğen
Tepkiler: serdar tuncay
@serdar tuncay

e sız de bıanchı almayın :) ya temız 2. ellere bakabılırsınz ya da kendınız toplayabılırsınız. arkadasıma serıdısı shımano ve almnym kadroyla 200tlye duzmustuk

çok hoş geliyor ancak antalyada 2.elden başka shimano parça bulmak gerçekten zor.alimünyum kadro ne kadara mal oldu acaba?

@serdar tuncay

toplam 200 tlydı bısıklet sonradan 40 tlte bogaz gıdon falan aldı

alüminyum kadro fikri sıcak geliyor ancak bide elimdekilerle bişiler yapmayı düşüyorm.yoksa :d 250ye almıştım 3sene önce patlamış olacak

araştır biraz dostum ben 150 liraya drag ontario aldım forumdan bi lastiğini değiştim ıspartadan antalya kaşa gittim en az 5000 km yaptım toplamda taş gibi bisiklet zincirini bile yağlamıyorum. boşa para harcama onlara bende de var ihlas bide eldorado bırak huzur içinde yatsınlar:D

Geri