Scudo Sports

Biskar | Bisiklet Karabük

avrupa turizmle gelecek olan arkadaşlar bu firmanın direk yeniceye seferi vardır karabükte yolcusunu indirip direk yeniceye geçiyor siz mavine söylersizin biz şekerde incez diye yada yenice orman parkında incez diye onlar size yardımcı olacaklardırindğiniz yerden içeri gireceksiniz biraz orda zaten görürsüzünüz

Scudo
@fatih yılmaz

Hatırlayamadım gerçekten kusura bakmayın. :(

Evet ben Mehmet Hilmi Doğan'ın kardeşiyim :rolleyes: Askerliğini foça'da yapmıştı:in: İstanbul'a geldiğimizde görüşmek , Karabük'e geldiğinizdede ağırlamak isteriz

Görüşmek üzere.. ;)

Anlık ileti adresim: kemalfaruk@live.com

arkadaşlar başımız sağolsun çağatay avşar otabanda araç çarpması sonucu ölmüştür bizde bir protesto yapalım umarım anlamışsınızdır diğer gruplar yapacak

@tevfik saka

Gerekli bilgileri sayfada paylaştım. Ben yarın sınavla uğraşacağım. Ben organize etmek isterdim ama iş sizlere düşüyor. Hadi tevfik göriyim seni...

Merhaba arkadaşlar, bu hafta sonu pazar günü düzce kanyonuna gitmeyi planlıyorum.Bana eşlik etmek isteyen arkadaşları bekliyorum.

Yolumuz safranboludan düzce kanyonuna 15km civarı.
Güzergah:Safranbolu-yüzüncyıl-kastamonu kavşağından yazıkoye --düzce kanyonu..

huhu.. KIMSE YOK MU? hergun yalniz pedalliyorum. BISKAR SES VER

3Şubat 2011 Perşembe akşamı saat: 18.00 da. Karabük Kordon Park'ta toplanıyoruz. Herkes birbirine duyurmaya çalışsın :)

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/3562-bayram_tebrigi.jpg

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

• Beğen
Tepkiler: ErdincAydin78
bende karabükten yeni bi bisiklet meraklısıyım özelden biri benle irtibata gecerse aranıza katılabilirim

Arkadaslar sanırım grup dagıldı.En son mesaj benimmis.o zaman bisikletim yoktu tabi.neyse artık ben varım ve insallah grup tekrar toplanır.ayrıca karabuge gelecek arkadaslara yardımcı olabilirim

grup çeşitli nedenlerden dolayı birbirimizle iletişim koptu facebook sayfamızdan bize uloaşabilirsiniz

Geri