Scudo Sports

Bisikletthaber'in Tolga Beyenir Anısına Düzenlenen Etkinlikten Anladığı!

Bisikletli Gezgin

Forum Bağımlısı
Tepki
4.603
İsim
Mustafa
Bisiklet
Sedona
Bisikletthaber'in Tolga Beyenir Anısına Düzenlenen Etkinlikten Anladığı!

Türkiye genelinde yaşanan trafik kazalarında bisiklet kullanıcılarının hayatını kaybetmesi nedeniyle Ankaralı bisiklet severler, eylem yaparak önlemlerin alınmamasına tepki gösterdi. Basın açıklamasının ardından Kızılay Atatürk Bulvarından başlayarak sıhhiye meydanından dönüşe geçen bisikletçiler Zafer Çarşısının karşına gelmişlerdi ki kendini bilmez araç sürücüsü 2′şerli sıra halinde ilerleyen bisiklet severlerin arasından geçmek istedi. Bisiklet severlerin ”Bekleyelim Lütfen!” uyarısını da dikkate almayan sürücü zorla grubun içine girmek isteyince bisikletçiler ve araç sürücüsü arasında tartışma yaşandı.
İşte o anlar;

http://www.bisiklethaber.com/wordpress/wordpress/wp-content/uploads/2013/08/IMG_6929.png

Onur ERKMEN imzasıyla bugün yayınlanan haber...

(link)

Yüzlerce bisikletçinin katılımıyla gerçekleşen bu denli anlamlı bir etkinlikte yaşanan küçük bir tartışmanın etkinliğin önüne geçmesi beni üzdü... Demekki habercilikte prim yapan bu...

Scudo
Dün istanbulda'da buna benzer birşey yaşandı. Biraz daha sıkıntılı oldu tabii...

Ama ben şunu anladım. Bisikletliler olarak belli bir bilince ve kültüre sahip olduğumuzu düşünüyordum ama değilmiş. Toplandığımızda neler oluyor görüyoruz. Sövdüğümüz o katillerden pek farkımız yok. (dün arabanın camı kırıldı, şöför dövüldü.)

Ha kişisel olarak değil genel olarak konuşuyorum. Tabii bireysel olarak medeni ve kültür seviyesi yüksek insanlar mevcut. Sayılarıda az değil

(link)

Bu haberi de aynı site yaptı. Prim meselesini ve olayı anlamadım. Görüntülerden kimin haklı olduğunu da çözemedim.

8 Temmuz'da Meril Çiğdem'i

11 Ağustos'ta Tolga Beyenir'i

unutacak mıyız..

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Geri