Scudo Sports

Bisikletten sticker cıkarmada sorun nasıl çözülür ?

Okiş , bisikletimi bakıma verdim kısmetse yarın yada öbürsü gün alıcam . komple resimleri bisikletlerimizin fotografları bölümüne ekleyecegim mchael dostum ;)

Bu arada bisiklet yanımda yokya bi eksiklik hissediorum :)

Scudo
vernık altıysa marshall ın boya sokuculerı war hafıf usune wur cıkar vernık ustuyse zaten elınle cıkarabılırsın

mchael bidaa ekle yahuu hatırlamazmıyım bunu :D ben sana özelden atayım msn adresimi gelmedi bana onay.. belki yanlıs eklemişsindir .. 7000 epoxi bu :) cekildigi yer ankara :D doru doru bunun eski sahibi bendim :D:D:D

bu kadrodan sona bi 6700 aldım sonrada bisikleti bırakmıstım . şimdi geri döndüm ... bu arada isim idris aca mıydı ..yanlıs hatırlamıosam tabee

bendede oldu cifli bezle çıkarttım yani bezi ıslat üzerine cif dök (hani şu reklamlarda falan çıkan ovma kremi) bide böyle dene

konu bıraz eskı ama genel bılgı acısından

KOLAY, ZARARSIZ, MALİYETSİZ, HIZLI(bu kadar yeter mı :D)

fön makinesini deneyın(sıcak sudan daha kolaydır bence)once bıraz ısıtın ve kaldırmaya baslayın ve kaldırırken de devam edın ısıtmaya.(test edıldı onaylandı(iş amaçlı)) daha ne dıyeyım yani:D

@tuninger_haa

iyi de güzel kardeşim arkadaş zaten sticker ı cıkarmış arkasında kalan pislikleri nasıl cıkarırım diye soruyo.bidahakine dediğin gibi yapar heralde

konu ile alakası yok ama kendi bisikletime çıkartma yaptırma istiyorum nereden yaptıra bilirim çıkartmayı ben tasarladım

Her hangi bir reklam ya da tasarımla ilgilenen birine söylersen yapar.Birde kesin kolay ve denediğim 3 yolu söyliyeyim konu eski ama.:D Benzin,mazot,wd 40.

• Beğen
Tepkiler: mac-bmxtreme
@simplonmurat

eet tiner cıkartır..
ama benzin in zarar werirmi vermezmi bilemciem orasını :)

kaynar su kullanabilirsin ama plastik parçalara dikkat. kolay gelsin.

Geri