Scudo Sports

Bisikletten korkmaya başladım yardım edin lütfen :((((

bu kadar ince düşünmemek lazım.. arabaların bir somunla o 4 dört teker üzerinde nasıl gittiğini görsek inanın arabaya binmeyiz..

Scudo
@cparlakgul
Ben psikiyatriye gitmesini tavsiye etmem.Çünkü psikiyatrlar kolay ilaç yazarlar :) Eğer hayat kalitesini düşürecek seviyeye ulaşırsa o zaman psikologa ya da psikolojik danışmana gidebilir.Onlar gerekirse eğer psikiyatra yönlendirirler.

Hocam bu olayın gerçekleşme olasılığı 1%'den bile düşüktür muhtemelen. Neden mi? Dünyada her saniye 30 milyon kişinin bisiklet sürdüğünü varsayalım. Bu olayı sadece böyle bazı videolarda gördüğümüzü varsayarsak muhtemelen bu 30 milyon kişinin kötü bir ihtimalle 10 bin kişisi bu olayla karşılaşmıştır ki bu bence baya kötü bir olasılık. Basitçe siz bu olayı, sağlam olduğunu bildiğiniz bir bisiklette yaşamak için ciddi çaba göstermeniz lazım. Bence bundan korkmaktan vazgeçip tedbirsiz bir anda lastiklerden birinin sizi yolda bırakmasından korkun :D ve yedek lastik ve pompa taşıyın :)

@ipek yetginer
insanlar yaklaşık 4-6km arası yürüyorlar. 8km nin üstü hafif tempo koşuya denk geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Halil Uysal
Kertenkele bacağını suda beklet, sonra suyuyla beraber iç. Yolda hiç bir şey olmaz. Sınava da okunmuş kalemle gir.

Kadro sağlamsa, parçaları tam takılı vidaları sıkıysa, kaskın gözlüğün varsa gerisi kader :)

Geri