Scudo Sports

Bisikletten düştüm

Rumi

Üye
Tepki
29
İsim
Salih B.
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar;
Dün saat 20.00 sularında Triban 500 adlı bisikleti Decathlon’dan kurulu bir şekilde teslim aldım. Bugün saat 11.00 sularında sürüşümün 10.dakikalarında arka tekerden ses geldiğini duydum. Arka tekere baktım. Çok fazla sallanıyordu. Sonra yavaşlarken bir anda dengemi kaybettim ve yerde sürüklendim bir süre. Dirseklerim çok fazla hasar aldı. Kalktığımda arka tekerlek kadrodan ayrılmıştı. Size danışmak istediğim konu; böyle bir durumda decathlon yardımcı olabilir mi? Kullanıcı hatası değildir diye düşünüyorum. Nasıl anlatırsam direkt değişime gider? Diye sorabilirim sanırım size.
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Alprdnc10
Scudo
Kurulum hatası olabilir bence bir an önce kurulum yaptırdığınız şubeye gidip durumu izah etmelisiniz

• Beğen
Tepkiler: Rumi
Çok birsey yapacaklarını ya da yapabileceklerini sanmiyorum. Kurulum hatasıdır bence.

• Beğen
Herhalde sorun göbek mandalından kaynaklanıyordur. Geçmiş olsun
E4C13B93-B2FF-4AEB-A293-C4FEE6851E7A.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Son Selim ve Rumi
Geçmiş olsun @Rumi :(

Görünüşe göre bisikletinizi kurarken arka jant mandalını sıkmayı unutmuşlar! Durum çok saçma ve siz haklısınız. Fakat arka jantı tam olarak monte edemediklerini ve sizin de bu sebepten düştüğünüzü onlara ispatlamanız gerekecek. Çünkü büyük ithimalle kendileri size "Biz düzgün kurduk, size sağlam teslim ettik, siz de sağlam teslim alıp gittiniz" diyecekler. Yani o gevşek mandalı, sizin gevşettiğinizi ima edeceklerdir :snzdglsn:

Umarım bisikletiniz hasar görmemiştir, dirsekleriniz de en kısa sürede toparlar. Daha kötüsü olabilirdi tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Gaziemir Optimum Decathlon mu?

Arka tekerin sallandığını farkettiğinizde,niye durmadınız?

Geçmiş olsun.

Dediğiniz gibi ise tabi ki montaj yapanın hatası ama bunu nasıl kanıtlayacaksınız?

Belki şöyle olabilir eğer decathlon 'un montaj yapılan yerde güvenlik kamerası varsa, düzgün montaj yapılıp yapılmadığı tespit edilebilir. (İki çevirip bıraktıysa vb.)

• Beğen
Geçmiş olsun... Düşüşte dirsek harici darbe yara aldınızmı ?

• Beğen
Oncelikle gecmis olsun. Bu konuyu personelle degil yoneticileri ile konus. Hatta ara ve mail cek genel merkezlerine. Cunku suclu sucunu kabul etmektense suc atma geregi duyar.

Düştüğünüzde ilk iş fotoğraf çekmek olmalıydı. Dava bile açabilirdiniz. Bisikleti değiştirmek decathlon un insafına kalmış. Geçmiş olsun çok şansız bir başlangıç

• Beğen
Abilerim hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. Öncelikle Hastaneye gittim dirseklerim sargıya alındı. Çok derin soyulmuştu. Doktor 2 hafta dedi. Bisiklete gelicek olursak ilk önce yetkililerle konuştum. Olayı anlatır anlatmaz, özür dileyip yenisi ile değiştireceklerini söylediler. Bisikleti götürdüm. Burada kalsın, yenisi geldiğinde biz ararız dediler. Aklıma takılan soru ise şu bakım yapıp parçaları değiştirip verme ihtimalleri var mıdır? Yoksa bu parça değiştirip bakım olayı yenisini vermeyle aynı mı olur?

@Alidemir56 Evet bu parçadan dolayı kaynaklanmış. Gevşek kalmış.

@historiyst evet

@muratokan Mail attıktan sonra 10dk içinde telefonum çaldı. Durumu konuştuk. Muhtemelen davacı olmamak için hemen özür dileyip yenisini teklif ettiler.

@umutntm Teşekkür ederim.

@iskender şerit abi dirsekler, bir bilek, parmaklar da soyulmalar bir de ufak tefek dizde var. Dirseklerimi hareket ettiremiyecek kadar kötü ama diğerleri iyi sayılır.

@Nolan abi sallanırken bir anda kilitlenir gibi oldu yamuk şekilde kaldı. Bende dengemi kaybettim dururken.

@Rumi geçmiş olsun. Kafadan darbe almadın sanırım. Bende çok düştüğüm için senin gibi bilek dirsek ve dizden darbe yaralanma aldım. İlk önce bileklerden darbe alınıyor. Kafadan hiç almadım. Eldiven ve dizlikler falan kasktan daha önemli diyorum hep. Fiziksel düşme yaşamayanlar anlamaz.

• Beğen
@Rumi "Ben malimi bilmezmiyim" diye bi soz vardir ya. İste ayni bu durum. Her sirkette gecerli ve her urunde bu durum yasanir. Reklamin iyisi kotusu olmaz sozu yalandir. Kalkip dava acsan hatta azda olsa bunu basina yansitsan kaybedekleri imaji 40 yil gecse duzeltemezler. Hatta suan hastane ve is gucu kaybindan dogan maddi manevi hasarin bedelini bile kitlersin onlara.

• Beğen
Geçmiş olsun en azından inkar olayına girmemişler

• Beğen
oncelıkle hıc mı kontrol etmıyorsunuz bısıkletın teker sıkacaklarını felan saglam mı dıye !? gecmıs olsun ama hakkatten bı kontorl edıp bının derım bısıklet e .. ama kontrol ettıysenız saglam gozukuyorsa dırek dava edın veya degıstırsınler dırek bısıkletı.. mazallah ucuz kurtulmussunuz !!

@muratokan bısıkletınıze bınmeden once kontrol edıyormusunuz ? :)

arka mandal da sorun heralde nasıl kontrol etmeden bınıyorsunuz ?

hocam tazminat davası da açın gerekirse 1 kuruşluk açın ama açın, ölebilirdiniz..

Geri