Scudo Sports

Bisikletten çıkan lastikleri ne yapıyorsunuz?

Desert Fox

CARRARO Sportive 321 Deore
Tepki
1.364
İsim
TAHA
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba arkadaşlar Simdi bisikletimde michelin protek diye bir lastiğim stok olarak çıktı kendisi 1 cm zırhlı ama nedense 700 gr kendime scwalbe kojak almayı düşünüyorum hem daha akışkan olacak hem de bisikletimden 700-800 gr arası bir hafifleme olacak.Ancak 1 yıl-2400 km oldu çok fren yapmadıgım ve sakin kullandıgım için lastiklerin kondisyonu gayet iyi.Şimdi yeni lastik alsam bunları ne yaparım diye düşünür oldum.Siz ne yapıyorsunuz,ya da ben ne yapabilirim?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
  • Trainer lastiği olarak kullanabilirsiniz
  • Sık kullanıyorsanız yedek lastik olarak tutabilirsiniz
  • Bir öğrenci / sporcu arkadaşa hediye edebilirsiniz

@BerkEvren ben de öğrenciyim hoca acaba satıp yeni lastiklerin bir kısmının parasını çıkarabilir miyim diye düşünüyorum,alacağım lastik slick lastik olacak patika ve hafif taşlı yollar için belki saklayabilirim de

@Murat B. aslında düşündüm ama öğrenci oldugum için ikinci el satabilirim malum alacağım lastiğin çifti 300-400 tl arası

Ben en yaın lastikçiye veriyorum, oda artık satıyormu, yakıyormu, atıyorda olabilir bir geri dönüşüm döngüsü olduğunu sanmıyorum (olsa iyi olurdu ama).

Michelin Protek mi?
Kullanırken sürücüsüne,kullandıktan sonra çevreye zarar.Yak desem dünyadaki karbon ayak izin artacak, göm desem ha keza.Sat desem ,hibe et desem alana yazık.Kullanmaya devam et desem sana yazık.
Kurtuldum de iki rekat şükür namazı kıl,geri dönüşüme ver.

Michelin Protek ;pişmanlıktır.Almayın,aldırmayın.

@Desert Fox satıp maliyeti biraz olsun düşürmeye bak.swalbe kojak dünyada en iyi sayılı Lastiklerden 3 senedir kullanıyorum masallah canavar gibiler

Durumu olanlara verebilirsin yada yedek lastik olarak kalabilir

@hamlet2006 bitmedi hocam napayım da satsam alan kayacak düşecek ahını almak istemiyorum versem desem o da öyle,hala iyi kondisyonda daha 2-3 bin daha kesin gider keşke geri dönüşüm gibi bir şey olsa,bana para verecek bir sistem olaydı

Geri