Scudo Sports

Bisiklette tek bacak dedikleri

@chnkrmz Hm, bunu bilmiyordum; sistemine bakılırsa öyle. Yine de bilemiyorum, bütün şartlara uygun mudur, insan tedirgin oluyor :)

Scudo
@Murat Cömez Madem öyle ben cevap vereyim gençlerin öğrenme aşkı boşa gitmesin,evet vereceğim, bir saniye, konu neydi, ne konusuyoduk, cevap vermeye karşıyım ben :(

Başlığa Yazılan (topikmi oluyor kudo abi) 20 mesaja (entry mi oluyo kudo abi) üşenmeyip tek tek baktım. Kimi abooooooooooooovvvvvvvvv acayip bir maşa demiş, kimi üfffffffffffffffff anammmmmmm o biçim bir maşa demiş, kimi sanki biz bilemiyoruz gibi resim ve video paylaşmış. rakşak kulübünün şakşak üyeleri sözümona çok bilgilidirler ya o yüzden maşa kulubü bile açmışlardı onlarda ses var görüntü yok. Hiç kimsede bu maşanın çalışma prensipleri ve rulman sistemine ait ne bir ses nede bir nefes. Eski bisikletforum ve üstedlarını arar olduk. Yetiş ya bisikletforum yetiş (eskisi tabiki)

evet arkadaşlar hemen kurumsallaşıyoruz. bir iki 3 tıp

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@chnkrmz Evet, güsel bir anlatım olmuş, sağolun fakat bir kaza sırasında normal bir maşanın tersine bir tepki verip vermeyeceği aklıma takılıyor.

Dediğim gibi ilgi çeken konular birilerinizi hep rahatsız eder.

• Beğen
@alifurkan390 öyle bi test hiç görmedim bende. webtekno gibi bisiklet üzerine de bi inceleme grubu çıksa drop test yapsalar şunlara iyi olurdu.

@mehmetsunu
E napalim abicim bin dolarlık masayı, 200 dolarlık bisikletimize takip, test videosu mu cekelim ?

• Beğen
Tepkiler: Canince
Normalde mtb ile işim olmaz ama umarım zamanı gelince bi tane Lefty'li F-si alırım :hrkbuya: görüntüsü yeter tek başına:asik: sağlamlığa bakmayın siz :D

Edit: Hala Lefty bilmeyen insanlar olması da ayrı bir tuhaf :booo:

• Beğen
Geri