Scudo Sports

Bisiklette sesli ikazın önemi!

@Pawcraft
Peki siz zili ve ya korneyi çevre yolunda mı kullanıyorsunuz ?

Scudo
@Yorgun

Dostum şöyle bir ifade kullanır mısın ? “Bisikletli BAY” kullanmazsın “bisikletli beyfendi” “bisikletli adam” felan dersin, dolayısıyla “kapalı bayan” olamıyor bunun yerine “kadın” kelimesini kullanıyoruz. Örnek: bisikletli kadın, kadın basketbol takımı, vb. İlle kibar olmak istiyorsak beyfendinin dilimizde karşılığı hanımefendidir

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Pawcraft
@Yorgun

Sanırım yanlışlıkla kişiler üstüne alındı. Yorgun isimli arkadaş OmerKa arkadaşı etiketlemiş. Pawcraft yok. Tekrar mesajlara bakılırsa ortaya çıkar.

@Hami Bulut
Aslında ben genelleme yaptım ve yayaların duymasını , tedbir almalarını istediğimiz için zil kullanırız onun için öyle yazdım .

.

Son düzenleme:
yol bisikletine zil takmak şart istanbulda. Zili olmayıp da zor durumda kalan arkadaşları görüyorum. Grup sürüşlerinde. Taa en arkadaki şehir bisikleti olan kişi zil çalıyor da en öndeki yol bisikletli olan zil çalamıyor çünkü zili yok. O en arkadaki zil sesini duyan insanlar yoldan çekiliyor haliyle. E şimdi en öndeki de zil taksa ne olur ağırlık mı artar? yoksa yol bisikletine zil takılmaz diye diretecek miyiz illa ki? saçma. Ayna da takılır zil de takılır, pimapen de

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Geri