Scudo Sports

İnceleme Bisiklette Kullanılabilecek Awei A920BL Bluetooth Kulaklık

@Pureal ilk çıkan modelinden kullanmıstım yıllar önce ikiside çalındı malesef. o kulaklığın o zaman BT özelliği yoktu simdi güzel olmus BT eklemeleri.
Benim dediğim model MW1, mp3 radyo BT özelliği var gelen SMSleri ekranından okuyabiliyorsun arayan kisileri ismen görebiliyorsun gibi bi ton özelliği olan bir cihaz.
iyi günlerde kullanın, çok iyi kulaktır.

• Beğen
Tepkiler: Pureal
Scudo
@Üye Adı Teşekkür ediyorum, ses kalitesinden ve malzeme kalitesinden epey memnunum. Teknosa'da güzel bir indirim yakalayıp bir de üzerine indirim kuponu kullanıp çok uygun bir fiyata almıştım. Düşünen varsa tavsiye ederim rahatlıkla.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Sony NWZ-WS610 bende kullanıyorum 1.5 senedir. Havuza gittiğim için havuzda kullanma imkanı da oluyor. Havuzdan çıkıp, bisiklete binip eve giderken bisiklet üstünde de kullanıyorum. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Pureal
Merhabalar bisiklet dünyası geniş bir dünya biliyorsunuz ki bence bu gayet güzel bir forum ancak yararlı bilgilerin olduğu bir platform daha var sizlerle paylaşmak istedim (link) buradan ulaşabilirsiniz iyi forumlar

Konuyla fazla alakası yok ama bişey sormak istiyorum bu kulaklıktan şimdi bende siparis ettim ürün geldiginde ben evde olmazssam ne olucak paramı gerimi iade ederler ararlarmı naparlar bilgisi olan varsa bilgilendirirse,sevinirim aliexpress den ilk alişverişim.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@YASİN07 muhtemelen evde birisi varsa teslim eder postacı veya kağıt bırakır bölgenize en yakın postaneden alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: YASİN07
Kulakiçi ikisini birden takınca dışarıdaki sesler neredeyse duyulmuyor, ben kulağın içine girmeyen sony kulaklık kullanıyorum,dışarıdan sesler gayet rahat duyuluyor.Genelde yalnız sürdüğüm için çok sıkıcı oluyor bu yüzden müzik kaçınılmaz :)

Ben de bu linkteki ürünü alacağım, bu tarz kulaklık kullanan var mı? :) (link)

BEYLER BENDE DE VAR AMA İNGİLİZCE İDİ SONRA ÇİNCE OLDU SİFİRLAMASİNİ BİLEN VARMİ

bu kulaklığın 10saat müzik çalabilen modeli çıkmış..
özellikle kulaklık girişi olmayan yeni telefonlar için ideal,
bisiklet turlarında da kablo sarkıyor takılıyor gibi sıkıntılar olmaz..
mıknatıslı kafaları birleştirdiğiniz anda kendisini kapatması da batarya tasarrufu açısından güzel bi özellik..
mobil uygulamadan ödeme yapılırsa $17.75'a geliyor.. :)

(link)

Geri