Scudo Sports

Bisiklette kışlık giyim

Scudo
kışlık sayılmaz ama sabah erken ve akşam sürüşleri ve rüzgarlı havalar için ne tavsiye edersiniz. decathlondan uzun tayt aradım ama şuan satışta yok. kiloluyum biraz sadece alt uzun tayt alırsam da sırtım açılacak gibi geliyor. normal kısa tayt - short var pek verim alamıyorum. Geçen gün bir içlik ve şunu ((link)) aldım. İşe gidiş mesafem 15km. Çantayı çokta fazla şişirmek istemiyorum.

Uzun askılı tayt Decathlon'da kalmamış. İzmit'te oturuyorum. Kendim deneyerek almak istiyorum. İnternetten siariş verince ölçüler tutmayabiliyor bazen. Onun için giyim eşyalarını deneyerek almak istiyorum. Artık yazlık askılı kısa taytı giyip, üstüne termal içlik giyip onun üstüne de basit bir eşofman altı giyerim.

Havalar soğudu artık kışlıklara geçmemiz lazım. Kışlık olarak önerdiğiniz kıyafetler var mı? Varsa linklerini atabilir misiniz?

ROCKBROS Winter Fleece Cycling Bike Bicycle Sets Suits Thermal Men's Bike Jacket Trousers Winter Clothing Sportswear Equipment
(link)

Takım olarak almıştım 3 yıl önce. Çok memnunum

(link)

Ben böyle bir ürün gördüm decathlonda . Muhtemelen bu hafta içi alırım kullanırım . söylerim nasıl oldugunu ...

Arkadaşlar rüzgarlık ve içlik konusunda güncel tavsiyelerinize ihtiyacım var. Mevsimlik bir kolsuz rüzgarlığım ve decathlon uzun kollu içlikle (uzun kollu forma içine) son günlerde üşüyorum Akşam üzeri havalar serinledi artık.
Siz neler kullanıyorsunuz? Ne tavsiye edersiniz?

(link)

çok güzel bir ürün geçen kış bunun daha incesi ile 5 derece ye çıkıyordum daha yeni aldım çok soğuk da deneme imkanı olmadı ama geçen haftalarda düşen sıcaklıklar da çok rahat kullandım

@oktay_karan

Bu ürünü ben de almayı düşünüyorum ama sanki 10 derece üzerinde kalın olur diye düşündüm
Montun içine ne giyiyorsunuz peki?

@tMisagi

ürünü kullandınız mı?
yorumunuzu bekliyoruz.

@Noldor bu ürünü ben şubat ayında almıştım sabah erken ve akşam geç saatlerde serin havalarda giyiyordum üstüne de ince bir forma giyerdim. Üşüdügüm olmamıştı

@Kayaemre

teşekkürler hocam...
o zaman en yakın zamanda 1 adet almakta fayda var... malum kış geliyor...

@Noldor uzun sürüşlerle birlikte soğuk havalarda teri dışarı atan giysilerle desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum

@elric1982

Kaç derecelerde giyiyorsunuz? Terletme konusunda nasıl yorum yapar mısınız? Su geçirmezliği ne seviyede test etme imkanınız oldu mu.

Bunu işe gidip gelirken kullanmak istiyorum ve halihazırda çok terliyorum, bu da çok terletir mi endişem var. Bazen sağnak yağmura yakalanıyorum, decathlondan aldığım yağmurluk bayağı terletiyor. Bu güzel nefes alan ve su geçirmezliği iyi bir şey ise, ılık havalara da giderse almayı düşünüyorum.

@Abdülkadir Ergin kış için mükemmel bir ceket. ılık havalarda giyilmiyor, çok terletir, tamamen kışlık. içi polar ve bir de astar var havalandırma için. softshell olduğu için de teri emip dışına çıkartıyor. yağmur geçirir. öyle sağanakta falan kullanılmaz. yağmur için farklı bir ürün bakmalısınız. ben vaude escape light kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Geri