Scudo Sports

Bisiklette kampanya dönemi?

siz sepet yaptınız ve sadece 4. ürün bedavaya geldi diğer indirimler yansıtılmadıysa ben kendi açımdan bu mevzuyu sonlandıracağım. Ama sizin sorunuza yanıtım elbette oransal olarak bu indirimi paylaşmaları. İndirim hiç olmasaydı ne kadar ödenecekti. İndirimden sonra ne kadar ödenecek. Oranı hesaplayıp herkesten oransal olarak daha az ücret talep etmek mantıklı. Aynı fiyatta ya da yakın tutarlarda ürün alacak 4 kişi denk gelmek biraz zor. Sepete eklenen en düşük ücretli ürün algoritmayı çok bozacak.
Sadece 4. ürün (aslında fiyatı en düşük olan ürün) bedava oluyor, diğerlerinin fiyatı aynı kalıyor.

Scudo
Ben de grup seti alacağım , bu indirim haberini okuduktan sonra bana da birisi bu sitedeki grup setlerinin fiyatlarini açıklar mısınız :)

(link)

TL iken fiyat inanılmaz ama İngiliz sterlinine dondurunce fiyat normalleşiyor yani mantıklı hale geçiyor... Bunu nasıl yorumlamak lazim

Ben de grup seti alacağım , bu indirim haberini okuduktan sonra bana da birisi bu sitedeki grup setlerinin fiyatlarini açıklar mısınız :)

(link)

TL iken fiyat inanılmaz ama İngiliz sterlinine dondurunce fiyat normalleşiyor yani mantıklı hale geçiyor... Bunu nasıl yorumlamak lazim
TL'ye çevirince KDV dahil olmuyordur.

TL'ye çevirince KDV dahil olmuyordur.

Olabilir, TL ile ödeme yapıp İngiltere den almamiza ne derler(di) acaba ? :) . Ama teslimatı Almanya yapınca da stok görünmüyor mesela..Zaten görünse de eski seriler , E1 Ler girdi piyasaya bir kaç yildir, sram in d1 leri var, bunlar eski.. Shimano desen r8000 den beri ayni grup setler...

Son düzenleme:

(link)

Boşver düşünme fazla nasıl olsa Türkiye'ye göndermiyor site :koptum: :komik:
Olabilir, TL ile ödeme yapıp İngiltere den almamiza ne derler(di) acaba ? :) . Ama teslimatı Almanya yapınca da stok görünmüyor mesela..Zaten görünse de eski seriler , E1 Ler girdi piyasaya bir kaç yildir, sram in d1 leri var, bunlar eski.. Shimano desen r8000 den beri ayni grup setler...
Teslimatı alacağın yere döndürürlerdi fiyatı ozaman.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Gözünüzü seveyim arkadaşlar Kara cuma mara.cuma , yil sonu, paskalya , her ne indirim zerresi yansırsa paylaşalım yurt dışı sitelerden.. Önümüzdeki yaza kadar organize olup alışverişlerimizi gerçekleştirelim..

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Geri