Scudo Sports

Bisiklette kadro boyu ne kadar önemli?

Murat Sarp

Üye
Tepki
48
Merhabalar sevgili bisiklet dostları

Uzun zamandır yol bisikleti almak istiyorum. Carraro 2011 DAMBIEZ 915 SL 18V...

Boyum 184cm bacak boyum ise 85cm civarı ve ne yazık ki beğendiğim bisikletin 57 ya da 54cm lik olanını bulamıyorum. Konuşmadığım adam kalmadı ne fabrikasında ne de bisikçilerde kalmamış. Birkaç bisikletçide 48 boy var. Denemedim ama satıcılar da küçük geleceğini söylüyorlar.

Şimdi 48cm alıp selesini iyice kaldırıp pedallasam bende tuhaf durur mu? Sonuçta amatör olarak hobi amaçlı bineceğim...

http://f1204.hizliresim.com/w/9/486tq.jpg

Scudo
Evet olur,ileride de rahatsız olur elinizden çıkarmaya çalışırsınız. Bel ağrıları vs uzayıp gider mesele.

"Bi bakın la! :D Bisiklette kadro boyu ne kadar önemli? " diye başlık açmanız ne kadar manidar.Bu başlığı kendinize yakıştırmış olabilirsiniz ama ben foruma yakıştıramadım düzenliyorum bilginize.Lütfen Türkçemize özen gösterelim.....

Pardon, bazen forumu ekşisözlük'le karıştırıyorum. Zaten forumda herkes TDK neferi bir ben eksik kalmışım, özür dilerim...

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
@Murat Sarp

Murat bey kimse TDK neferi değil.Tekrar söylüyorum "Bi bakın la" cümlesi ile bir başlık atmayı siz kendinize yakıştırıyorsanız ben de yakıştırırım size aynen başlığınızı eski haline getiririm.Pardon dediniz olay anlaşıldı tatlıya bağlandı üstüne TDK neferi diye laf geçirmenin kimseye faydası olmaz.Lütfen artık konuyu uzatmayalım iyi forumlar dilerim......

@Murat Sarp

Amatör olarak hobi sonuçlu sakatlıklar çıkabilir. Çünkü sadece alt ve üst boru değil maşa yatağı ve sele borusu arasındaki uzunluk da kadro boyu ile büyür veya küçülür. En basitinden ayakta pedal çevirirken diziniz gidon boğazına çarpar. Bel kısmında ağrılar meydana gelebilir. :)

Geri