Acı çekiyom canım sadece normalden daha az. Belkide bir test cihazı icat edilse anlaşılır kimin ne kadar acı hissettiği.
dişim çekilirken gülüyorsam ve ayık kafayla kesik yarayı dikebiliyorsam kesin benim kafada bir çatlaklık var :in:
Ajanmı olsam ne Ama ajanların kulağıda iyi duymalı dimi. :rolleyes:
Bisikletle gezerken köpekler havlayınca sadece sağ kulağım duyduğu için e ses sağdan geliyo diye sağa bakıyom ama köpek yok birden solumdan çıkınca tabi
Böyle dez avantajlarıda var yani
bu kadar emeğe deyeceğini biliyorum çünkü daha önce eski bir bisikletle yapmıştım şuanki bisikletimle zor sanırım. gerçi seni bisikletinle iskelede bir tur atabilirim
Yanlız atlarken dikkat et bana özenen bir kaç arkadaş da aynını yapıım dediler.
Nasıl başardılar bilmiyorum ama ayaklarına orta dişli girdi.
Topallamalar filan dikkatli atlamak gerkiyor...
tamam ya sorun değil... uçmak gibi birşey bu önce ön teker kalkıcak sonra arka teker kısa bir uçuştan sonra tekrar arka teker ön tekere kalmdan zaten dipte oluruz. nasıl olsa iniş ve kalkış takımları bisiklette herzaman hazır vede nazır şaka bir yana sırf bu işi yapmak için eskiciden bisiklet almayı bile düşünüyorum
Ama rampamız yok kendi gücümüzle zıplıyoz ona göreee
koluna kuvvet sonra hoop suda
unutmadan atladıktan sonra bisikletin üzerinde de atlasan iyi olur
Birde halat taşıyorum yanımda halatsız denizden çıkarmak zor oluyo
dalıp yukarı kadar çekebiliyorum ama su üstüne çıkınca kalkmıyo meled
halatla çekiyoz
aaa ne zaman ben de oralarda olacağım büyük ihtimalle şu uçuşu bir deneriz uçmak için benim fazladan çaba harcamama gerek yok nasıl olsa, şöyle iskele kenarında bisiklete binmeyi denemem yeterli olur, taş çatlasın üçüncü pedal çevirmemde sudayım Allah'ın izniyle :smily143: