Scudo Sports

Bisiklette Aşk Başkadır..:)

Scudo
kız çok korkmuş. ben ona kaskımı verimde portbagajımda gezdirim. :D:D

çok saçma bi biniş tarzı:D

kasksız binmişler ama hoş bir foto olmuş:)

@Fethi Aktunç

arkadaşların kask konusundaki hassasiyetleri haklı buluyorum.
ama erkek dediğin de sevdiğinin yanında delifişek olur biraz. kendisi kask takmaz , manitasına da kask taktırmaz, böylece sevdiğinin kendisine duyduğu güveni tazelemiş olur. :D :D :D :D... artık ne pahasına tazelenir o güven, orası ayrı konu tabi... :p :p :p

birde solda poşet asılı aratlim kendine epeyce bir güvenmiş ki pedal basabiliyor. Helal ossun, bende dün gidonda kömür çuvalı taşıdımda indirdikten sonra kuş gibi geldi gidon, alışamadım baştan.

Lastiklere iyi hava basmış ama afferim.

Bunlar hiç olmassa daha düzgün binmiş:) Tam bir tandemle kocasınlar denilecek poz:)
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs224.snc1/7134_1230852740878_1515925006_626600_5869311_n.jpg

Adam kızdan kurtulmaya çalışıyor anladğım kadarıyla:D :D Çok romantik bir kare ama bisikletçi gözüyle kaska takılıyor insan ister istemez.

• Beğen
Tepkiler: pınar kacakkiz
çok güzel bir kare :) çok romantikk ama züreyin dediği gibi insan sevdiğini kasksız bindirirmi bisiklete

@pınar kacakkiz

bi kaç şey daha yazim.

bu poşetin içinde muhtemeln şarap ve 2 kader var bunlar sahile gidiyor akşam yakamoz eşliğinde dalga sesiyle kadehlerinde şarapları yudumlayacaklar
ne güzelde yazdım :D

Geri