Scudo Sports

Bisiklette alt yapı sorunsalı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
313
nedir olay,
uzun yıllar önce feridun tezbaşaran 60-70 'li yıllarda 56 ayna kol çevirmiş idi,kendisi benden büyüktür aramızda 7 yaş olması lazım ,lisanslı ,takımda yarışmış bir spor emekçisidir,kendisinin büyük bir rahatsızlığına şahit olmadım,alt yapı onun lehine olmuştur.alaydan yetişerek bu günlere geldim,lisansım yok asla yarışmadım,amatör yarışlarda dahi bulunmadım,7 bisiklet eskittim yıllar boyu,km 'leri yuttum.ve artık taşlaştım,yağ hak getire,asfaltta gide gide beton oldum,toprakta süre süre toprak olmadım gerçi ama kaslar gelişti.

alt yapı biriktide birikti,30 km kısa mesafe pedal kesmeden eğimli arazide sürdüm dinç kaldım ,tempolu sürüşler eksik olmadı ,daha çok inişli çıkışlı yollarda oldum,beslenme doğru oldu aksi takdirde 1976 'dan bu yana bir sakatlık olabilirdi,
insan kendisinin doktoru olacak,kalp bende yavaş atar,bunun faydasını eğimlerde çok gördüm.alt yapısı yıllarca birikmiş bisiklet emekçilerinde pek fazla sorun olmuyor,yalnız limidini bilecen, bu bir oto kontrol meselesedir,

8 'inci bisiklet yol ile hedef 100.000 km.10 yılda ,inşallah alü-kadro dayanır 68 yaşa gelince ,emeklimi olurum yoksa olmammı bilemem,ama kesin 10 yıl buradayım ,10 ocak 2009-3 mayıs 2016 hilafsız burda idim sele üstünde idim bu tarihler arasında scott scale 30 'un canına hem toprakta okudum hemde hibrit yaparak asfaltta okudum.
forumda 7 'inci yılım , 3 yıl sonra 10 'uncu yılımı kutlayacağım gıant yol ile ve hilafsız km 'leri devirerek.
durmak yok pedallamaya devam ,kısalar beni doyurmuyor 160-200 'ler doyuruyor ,

Scudo
Sele üstünde daha nice senelere inşallah abi. Sen forumdaki varlığınla inanıyorum ki birçoğu için ilham kaynağısın :harika:

Sende bu azim olduktan sonra nice 100 binler yaparsın abi inşallah :)

Geri