Scudo Sports

Bisikletliye pala ile saldıran sürücü kendi palasıyla öldürüldü

keşke öfkesine yenilmeseydi de sadece dayak atsaydı ama anlık öfkeler bu durumda en iyisi pedala basıp köşeye çekmek arkadaşlar

Scudo
demek bmw'li barzo olgusu evrensel bir olgu...bisikletlinin indirdiği her pala darbesinde içimin eriyen yağlarından dolayı bir hafifleme hissettim.

Temennim Çin hukuk sisteminin ülkemize de gelişidir. Allah haberdeki bisikletçiden ve Çin hukuk sisteminden razı olsun. Bir amip daha dünyadan silinip cehennemin dibine yollandı.

İçimin yağları eridi bisikletli palayı vurdukça:harika:

Bisikletli palayi eline gecirince icim sogudu resmen.Ama tadinda birakmaliydi.Oldurmemeliydi.Kalici bir sakatlik ve hapis cok daha yerinde olurdu fakat tabi ordaki adrenalini kontrol etmek zor

@Emre Özhan
O adamın yerinde ben olsam ben de öldürmek isterdim. Düşünsene 2 kişi birden saldırıyor ve yetmiyor koca bir bıçak-satır çekip bacağınıza ve vücudunuzun farklı yerlerine vuruyorlar. Üstelik siz haklısınız.

Acaba videoda görmediğimiz ve bu olayın öncesinde bisikletliyle araba arasında başka bir şey mi yaşandı? Çünkü arabadakilerin durup dururken bu şekilde saldırmalarını aklım bir türlü almıyor.

@murat96Ben sanmiyorum cunku baska acidan olan videoda arac bisiklet yoluna girmek isterken bisiklet tam yaninda ve o once geciyor direk yol kavgasi gibi yani ve aractan ilk ingillerinde daha sakin olup gitgide artan bi ofke oluyor oncesinde yasanmis bir olayin patlamasi gibi degil

• Beğen
Tepkiler: efaruk
Geri