Scudo Sports

Bisikletli turistlerin üstüne yıldırım düştü: 1 ölü

Wasabie

Daimi Üye
Tepki
1.172
İsim
ALİ ALPER
Bisiklet
Diğer
Kırklareli'nde yıldırım isabet eden bisikletli 2 turistten biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan Alman ve Fransız iki turist, bisikletleriyle Edirne'ye gitmek üzere yola çıktı.
Ürünlü köyünde yağmura yakalanan turistlere yıldırım isabet etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı turistleri Havsa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Alman uyruklu turist hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı, Fransa uyruklu turistin ise tedavisine devam ediliyor.
Jandarma ekipleri, turistlerin kimliklerinin belirlenmesi için çalışma başlattı.
(link)

Scudo
@sercanbockun Kendimi onun yerine düşündüm gerçekten büyük bir talihsizlik çok üzücü bir olay bu genç arkadaş böyle anlamsız bir ölümü hak etmiyordu diye düşünüyorum Allah Rahmet eylesin. Böyle Derin bir Ruh ve Zengin bir yüreğe sahip olmayan insanlar, böyle turlara çıkmazlar bunun gibiler gerçekten özel insanlar hayallerinin peşinden giden, hayallerini kovalayan, hayatı gerçek bir macera olarak yaşayan insanlar.. :(

talihsiz bir olay gerçekten bisiklet ile benim de sağıma soluma ve önüme yıldırımlar düştüğü oldu gerçekten de o an yakalandığınızla kaçabilecek yer olmaması çok çaresiz bir durum

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Daha kisa sure once forumda boyle bi konu vardi bana dusununce ihtimal cok dusuk gelmisti ama olabiliyormus iste ,olen arkadasa allah rahmet eylesin yarali arkadas umarim sagligina kavusuk kisa sure icinde

(link)

Ramazan ayında Kırklareli'nde gök gürültülü sağanak yağışa yakalanınca bir pickup ın arkasına bisikleti atıp dönmüştüm eve .Açık arazide çakan şimşekler ürkütücüydü .Haberde Kırklareli'ni görünce şok oldum . Değişen iklim ile temmuz ayının ortasında aniden bastıran şiddetli yağmurlar oluşuyor dikkatli olmakta fayda var.
Umarım diğer bisikletçi sağlığına kavuşur.

Allah rahmet eylesin . talihsiz ve üzücü bir olay .

dün hava kötüydü bu taraflarda...

Yok ya bizim ülkede turist bisikletçi olmaz ya emniyet şeridinde araba çarpıyor ya yıldırım düşüyor.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Toprağı bol olsun. Şu yıldırımlardan çok tırsıyorum. Yağmurlu havada genelde motosikletle giderim, şimşekli havalarda kafamı aşağıya eğmekten boynum ağrıyor. Hep çarpılacakmışım gibi bir hisle kaçıyorum :D

Geri