Scudo Sports

Bisikletli Sahaf - Bisikletle Parasız Türkiye Turu

Merhabalar hocam bence çok sakıncalı çünkü burası Türkiye ayrıyeten geçen haftaydı heralde parasız bisikletle dünyayı dolaşan çiftin elinden kamerayı çalmışlar burası türkiye :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Scudo
Tebrik ederim projenizi cok begendim sitenizi inceleyecegim gerek kitap alarak gerek kitap bagislayarak ileriki gunlerde katki yapmak dilegiyle

Çok güzel proje gerçekten, ama umarım yolculuklarında karşılarına art niyetli insanlar çıkmaz.

sizin gibilere hep gıptayla baktım ve böyle devam sanırım, bol başarılar size :)

Benimde 300'e yakın kitabım var. İhtiyacı olan fakir fukara yerine, okul, kütüphane yerine size bağışlayayımda dünyayı gezin.

• Beğen
Tepkiler: Tolstoy ve Elzem
yahu şu delta bisikletinde destek olmadığı turcu yok herhalde? bari banada bir el atın :D

Parasız yola çıkmanın felsefesi nedir? Parasızlık bir ideal midir? Ekolojiyle eski kitap satmanın ne alakası vardır? Madem öyle hiç yeni kitap basmayalım . Biri bana anlatsın.

@Cem UndenPara konusunda sinoplu diyojeni bir araştır. Eski kitapları değerlendirmek tekrar kağıt -dolayısı ile ağaç- tüketimini düşürmek anlamına gelir, üstelik bunu fosil yakıt kullanmadan yapmak ekolojik sistemi düzeltme adına mikro anlamda pek önemsiz gözükse de makro halde müthiş bir şeydir. Yeni kitap basalım ama en az zarar ile yapalım. Mümkünse ekitap tercih edelim. Hatta ben bisiklet üzerinde olacağım zaman yazarları tarafından seslendirilmiş kitap almayı düşünüyorum. Tabi bisiklet üzerinde şu an 1 saat geçirdiğim için sorun olmuyor ama daha fazla zamanımı anlamaya başladığında benim için sorun olacak. Hem bisiklet kullanıp hem de kitap dinlemiş olacağım.

• Beğen
Tepkiler: Tolstoy
@therkut
O zaman herkes diyojen gibi yaşasın. Fıçı içinde. Ekitaba gelirsek beş numara miyop gözlerle gel oku bakalım o dijital yayınları.

Parasız yaşamak istiyorsan diyojene falanda gerek yok. Hindistanda sadolarda parasız yaşıyor. Hem de çok çevreye saygılı insanlar. Fosil yakıt vs.de kullanmazlar. Ama nedense hindistan dünyanın en pis memleketidir. Her tarafı mikrop kaynar.

Parasız yaşamak vs. ütopik şeyler bunlar.

Dünya kartelleri kapitalizmin dibine vursun. Abd'de karbon emisyonu had safhada biz burada nelerden bahsediyoruz. Parasız yaşayacaksa Rockefeller, sabancı, koç yaşasın ben o zaman tamam diyeyim.

https://lh6.googleusercontent.com/proxy/NNoi_BrVDjbSdvpZctxlYPlC42umjceFO-EMfse3gQ0MeCcpWL8l5gC7xzSKOaNZV832b6vj5M9QeCRu-hHHb611-Ab6QltDLMp_LblL80zxrceCVIVg=w459-h320-nc

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
Bir e kitap okucusunun, kurşun, civa ve petrol ürünlerinden imal edilmiş, doğaya verdiği zararı hiç bir kitap veremez.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Parasız yaşamak belki ütopik evet ama bu insanlarında bu seçimine saygı duyuyorum. Ha yapılan şeui küçümsğyor muyum hayır. Karınca misali bişwylere dşkkat çekmek istiyorlar, en azından saflarını belli ediyorlar. İktisat iyidir her zaman dğnyaya faydadır. Bu zaten tartışılmaz bile. Yaptıkları şeyin biraz daha reklamını yapsalar dqha iyi olurmuş diue düşünğyoeum bende.

aa çok güzel bir proje yolunuz açık olsun arkadaşlar..

Merhabalar arkadaşlar... biraz önce internette gezerken gördüğüm bir projeyi sizinle paylaşmak istedim... Acaba sizlerin de bildiği böyle faydalı projeler var mı?

(link)

• Beğen
Tepkiler: bua
Geri