Scudo Sports

Bisikletli ölümleri dursun! 31 mayıs

Bunu yapmak elbet farkındalık sağlayacaktır ama özellikle bisiklet konusunda mesaj vermek istediğimiz insanlar bi değişik.

Scudo
@devilmycarlos
Bulusup beraber gidelim

@serdar k
kesinlikle katılıyorum, yöneticilerden konuyu sabitlemelerini diliyoruz.

@mehmet ulaş
bi değişik mi? yapma yaa, nerden çıkardın?.yakışıklı kardeşim, ülkenin zaten yarısı bi değişik olmasa bu sülükler 12 yıldır kanımızı emmeye devam ediyor olabilirler miydi? sence!...

@erphan ben açık açık konuşmadım lafı ağzımdan aldın abi :)

Konuya peyderpey etkinlik sayfalarından bilgiler geldikçe ekleniyor. Bilgilendirme yapan arkadaşlara duyarlılık için teşekkürler. Konunun her sayfasını kontrol edelim. Birkaç gün kaldı yeni yerlerde eklenecek gibi.

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/e15/11377512_844405618977551_1329058495_n.jpg

Dosyalar

• bb.jpg
    bb.jpg
    151,1 KB · Okunma: 5
  • Beğen
Tepkiler: erphan
Ankara'daki etkinliğe katılacakların sayısı an itibarı ile 202 kişi görünüyor facebook ta :) umarım, hava şartları çok olumsuz olmaz ve bu sayı artar. bu sefer Ankara'da bisiklet yolu yapılması için de dövizler hazırlanmalı bence. İ...melih; estetik yoksunu saat kuleleri, dinazor ve transformans heykelleri koyacağına olmadık yerlere, bisiklet yolu yapsında, sözümona başkanı öyle gezsin bisikletle!!! yok ama nerdeeee...

@CandanC
2. kez soruyorsunuz ve hala bir cvp yok!?
bir de ben soriim, İzmir'de neden cumartesi günü yapılacak bu etkinlik? 31 mayıs pazar günü eşzamanlı yapılacak diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
Bende bilmiyorum. Ama sallamakla birlikte pazar gunu yapilacaklarin organizatoru farkli, c.tesininki farkli. Aklima gelen bu oldu direk. Yoksa ne olabilirki. Evet cm ve bup yetkilileri aciklayin bu durumu bixlere!

Etkinlik linkleri:
Marmaris'te gerçekleşecek eylem için:
(link)

Ankara'da gerçekleşecek eylem için:
(link)

İzmir'de gerçekleşecek eylem için:
(link)

Eskişehir'de gerçekleşecek eylem için:
(link)

Adana'da gerçekleşecek eylem için:
(link)

Denizli'de gerçekleşecek eylem için:
(link)

Diyarbakır'da gerçekleşecek eylem için:
(link)

Adana'da gerçekleşecek 2. eylem için:
(link)

Mersin'de gerçekleşecek eylem için:
(link)

Sultangazi gop tarafindan gelicekler varsa haberleselim

Ben yarın istanbuldaki etkinliğe katılamıycam fakat ataşehir civarından gelmeyi düşünen varsa Ataşehir Pedal Grubumuz ile etkinliğe pedal çevirebilir.

Yarın ki bisiklet ölümleri dursun etkinliğine katılacak arkadaşların dikkatine !
Saat 14.10 da teker dönecek şekilde Fatih Sultan Mehmet eğitim ve araştırma hastanesinin önündeki üst geçitte buluşuyoruz. Saat 14 gibi orada olun...

Yukarı...
İstanbul etkinliği için 868 kişi geliyorum demiş.

Geri