Scudo Sports

Bisikletli Ölümleri Dursun 25 Ekim 2020

mali.ozdemir

Daimi Üye
Tepki
289
İsim
Mehmet
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba, etkinlik eş zamanlı olarak tüm illerde gerçekleşecek. Engelsiz Pedal Derneği -İstanbul organizatörlüğündeki etkinlik paylaşım metni aşağıdadır.

Pazar günü Kalamış Parkı’nda 13.00’ten itibaren, artan bisikletli ölümlerine dur demek, motorlu taşıt sürücülerinin bisikletlilere saygısını arttıracak yasal düzenlemeler, değişiklik ve yaptırımlar talep etmek üzere 1000 kişi toplanıyoruz.

Pedal arkadaşlarımız ölürken, bana bişey olmaz diyerek bu toplanmaya gelmeyenleri tarih affetmeyecek👊

FB_IMG_1603553917236.jpg

Scudo
Kayıt mı yaptırıyoruz anlamadım.

Ne yaparsanız yapın görmek istemediklerini malesef görmüyorlar.

Böyle bir etkinliği de gerçekten sevdim en azından bu tür olaylara çok tepkili olduğumuzu anlasınlar.

Covid19 nedeniyle karantinada olmasam bulunduğum şehirde mutlaka katılacağım etkinliktir. Katılma imkanı olan herkesin katılması elzemdir, zaruridir, gerekliliktir. Aksini düşünenler bisiklet camiasına ihanet içerisindedir!

Ben de sosyal medya kullanmıyorum, burda görmesem haberim olmazdı.

Velhasıl katılmak şart, seve seve katılırım.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Event linki

(link)

• Beğen
Programa katılıp farkındalık yaratmaya çalışan tüm arkadaşlar sağolsunlar ,varolsunlar. Forumdan takip edeceğim. Buradan program izlenimlerinizi video olur fotoğraf olur atarsanız minnettar kalırız arkadaşlar.

Biraz önce ;- yarın ki etkinlik ne oldu- diye kaza konusuna yazacaktım burada öğrendim..
İstanbul dışındaki bölgeler nasıl organize olacak?
Face mace üyeliğim olmadığı için öğrenebileceğim bir yer var mı?

Tüm bisikletçi dostlarıma merhaba arkadaslar beni bugün bisikletim ile işe akşam saati giderken saat 19:30 da sarı ticari taksi ana caddede sıkıştırdı sag tarafta park halindeki bulunan araca doğru kendisini beni fark etmesi için azarladim yolumu keserek aracıyla araçtan indi uzerime doğru saldırdı tüm mağdur bisikletçi dostlarım adına sahisin burnunu kırarak paket ettim sonuç zozo kask candır 😂 👏

@Redolivebike Şiddet iyi değil ama magandalar da hakediyo bazen. Tavsiyem o güzergahta bi süre fazla görünme, nolur nolmaz.

Minibüs ve taksi şöförü ile tartışmaya girmek yerine geri dönmek daha mantıklı. Baktın deli dön geri, misali.

Maalesef yoğunluktan dolayı sosyal medyayı takip edemedim. Şimdi haberim oldu bu etkinlikten.Yaşadığım ilçede de eş zamanlı böyle bir organizasyon yapma fırsatını kaçırdık.Tüm yurttan katılacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.Pedallarınız dönsün lastiklerinize taş değmesin.

İzmir içn etkinlik bilgisi buldum:
Sporcular 25 Ekim Pazar Günü saat 14.00’te Bostanlı Demokrasi Meydanı’nda buluşarak, Zeynep Aslan için oluşturulan anma alanına çiçek bırakacak ve taziyelerini iletecek.

Kaynak: (link)

Dışarıda göz gözü görmüyor
IMG_20201025_074828.jpg

• İnanılmaz
@cazci whatsapp üzerinden topluluk temsilcilerinin olduğu gruptan organize edildi. Bulunduğunuz ildeki bisiklet toplulukları organizatör olacak. Hatırladığım kadarıyla istanbul, ankara,izmir,antalya gibi şehirler çoktan organize olmuştu.

• Beğen
Tepkiler: cazci ve necmeddin
Aynen, İstanbul /Gaziosmanpaşa
Şu an Sarıyerdeyim
IMG_20201025_123559.jpg

IMG_20201024_082556.jpg25.10.2020 İstanbul arnavutkoy saat :07:30 yoğun sis

• Beğen
Tepkiler: ÆSir ve TafLan
Geri