Scudo Sports

Bisikletli Kalbine Yenik Düştü

Scudo
allah sevenlerine sabır versin :( -- ben de artık bi vakit yaratıp doktora gidiyim...

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Barış TURAN

: )) mantıklı... hatta hastaneye gidene kadar da kalbi iyi bi zorlıyım.. baktım hastaneye kadar bi'şey olmadı, girmem, devam edip giderim :)

(şaka bi tarafa, arada bi kalbim çırpınıyo... eskiden olmazdı, şu son 3 aydır falan oluyo sanırım... çok sık da diil, günde en fazla 2,3 kere... ilginç olan, hareketsizken, ders çalışırken, uzanmışken falan oluyo... bisiklete binerken hiç olmadı mesela... psikolojik de olabilirmiş -- bu ara zor gidiyo -- bi arkadaşımın da başına gelmiş, bi'şey yokmuş kalbinde, doktor çook hafif bi sakinleştirici vermiş... sonra kendiliğinden geçmiş... benimki de öyle bi'şey heralde diyorum.. ama yine de bi göstermem lazım sanırım...)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@Barış TURAN

Allah rahmet eylesin.
Bana da yatağa düşmeden, elden ayaktan düşmeden, yolda, denizde, ani bir ölüm gelsin, güzel bir anda öleyim diye dua ediyorum.
Denizcilerin dediği gibi; Allah selamet versin.
Allah deyip ötesini bırakmak en iyisi galiba.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
En azından son anında en çok sevdiği şey ile en çok sevdiği aktiviteyi yaparken gelmiş mutlak son.

@Barış TURAN

Barış abi en güzel çekmeden,ölüm kalım savaşı vermeden ölümdür. Her canlı ölümü tadacaktır :D

• Beğen
Tepkiler: Fanonn
Merhumu Azerbaycanda çalışırken tanımıştım. Çalıştığım şirkete iş yapıyordu. İyi bir insandı, Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin

Bende ormanda yuruyus sirasinda kalp krizi gecirdim. Hastaneye gitmem tam 2 saat surdu. 1 damar tam tikaliydi.anjiyo ile actilar.
Kalp krizini tetikleyen faktorler.. kahve sigara adrenalin ailede kalp hastasi olmasi ve efor.

Damar tikanikligi eforlu ekgde anlasilir. Checkup yaptirirken asla atlamayin.

@volkan Öz

Birşey soracağım benim bildiğim birşey vardı bir belgeselde falan izlemiştim sanırım aklımın bir yerinde kalmış 3 ten sonraki kalp krizlerinde ölüm oranı bayağı düşüyordu diye biliyorum çünkü vucüt kalpteki tıkanmış damarlar yerine kendinden bir kaç damar açıyor diye duymuştum bu doğru muydu acaba ?

@Fanonn

Yav hocam hele bir dur ki durak ne ölmesiymiş hep iyilermi ölecek..

• Beğen
Tepkiler: Fanonn
Dün akşam bir konu açılmıştı , ''acaba spor gerçekten yararlı mı ?'' cevabı bu olaylarda saklı.Kalp krizi çok düşük yaşlara kadar da düştü.Dikkat edelim arkadaşlar.Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin daha bugun arkadasımla konustuk ozellıkle 40lı yaslarda kalp cok tehlıkelı dıye aılesıne sabır dılıyorum... :(

Geri