Scudo Sports

Bisikletli fotoğraf görevi oyunu

Tepki
238
İsim
Hakan
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bu sitede herhangi bir yerde bu konudan olup olmadığından emin değilim, ama değilse, başlıyorum:

İnsanlara kışın bisiklet sürmek için bir bahane verebilir. Tabii ki bazılarımız şu anda kötü havaya sahip değil. Herkes bisiklet sürme ve fotoğraf oyunu oynamak istiyorsa, bu böyle gider. Bisikletle birlikte fotoğraf içinde kayda değer bir şey seçersiniz. Ve ona uygun ilk fotoğrafı kim yayınlarsa, bir sonraki görevi seçer.

Örneğin; birisi bana "bisikletinin fotoğrafını ağacın önünde çek" görevini vermiş gibi düşünelim, (örnek olarak) aşağıdaki fotoğrafı gönderirim. Ve şimdi bu fotoğrafı yayınladığım için, bir sonraki görevi seçeceğim. Bu yüzden dur levhasıyla bisikletinizin bir fotoğrafını çekmenizi söylüyorum. Ve herkes bisikletle dur levhasının aynı karede olduğu bir fotoğrafı gönderebilir. Fotoğrafı paylaştıktan sonra ne istediğini söyler, yani bir sonraki görevi. Tabii ki bu bisikletli biri için ulaşılabilir bir şey olmalı. Bisikletle bazılarımız için ulaşması zor olan yerler olmamalı, kanyon gibi. :D Eğer birlikte oynamak istiyorsanız, bisikletinizin ve dur levhasının fotoğrafını gönderebilirsiniz.

Ayrıca internetten bulup gönderilen bir fotoğraf olmamalı. Arşivlerinizden ya da geçmişinizden bir fotoğraf da değil. Bu hile gibi bir şey olurdu. Fakat yine de isteyenler bu şekilde yapabilir.

81761444_1451344258358956_8200107301332320256_n.jpg

Scudo
Çok güzel fikir. Başlık takibimde, deneyeceğim.
Başlığı gördüğümden beri düşünüyorum, bulamadım. Sanırım dur tabelası bulmak şehir içinde biraz zor olacak :)

Geri