Scudo Sports

Bisikletlerle 90. Cumhuriyet Bayramı Kutlaması (29 Ekim 2013 Salı)

Evet çok güzel olurdu katılmak ama! niye ama aması şu dolmuşçu bir hayvanın 1tl daha fazla kazanacağım diye maltepe dragosda öldürdüğü sayın abim geldi aklıma koca bir grup toplandık ve gittik beyaz bir bisiklet bırakıldı ve geri dönüldü ama aramızda öyle tipler vardı'ki sanki fransa turuna katılmış arkadaş basıyorda basıyor kask takmayanlar şöförlerle kavga edenler anlat anlat bitmez.o yüzden bugünde eminim bu tipler aramızdadır o yüzden tek takılmak en iyisi olacakdır.

Scudo
Bisikletlerle 90.Cumhuriyet Bayramı Kutlaması son derece anlamlı bir hareket katılacak olan herkese teşekkür ediyor selam gönderiyorum

1. turun tank geçişleri nedeniyle 1 saat oldugumuz yerde bekledikten sonra harekete gectik 50 mt sonra durduk ama daha fazla bekliyemedik ve kayışdağına tırmandık ordan maltepe sahile ayrıldı arkadaslar bende kayışdağına döndüm tekrar belki 2.tur daha güzel olmuştur onu göremedik

@Oğuzhan k

oğuzhan bey ,,
o olayın ayrıntılarını öğrendim dostumuz bisiklet yolundan gitmiyor idi ortadan gidiyor idi yolun ortasından ve saat 15.00 de kaza oluyor tabi hakim bisikletçide kusuru 8 de 6 buldu şöförde ise 8 de 2 bunun nedeni süratli gitmesi ve önündeki aracı sollaması ve karşısına bi anda bisikletli arkadaş çıkınca duramaması direksiyonu sağa kırması ve bisiklet yoluna çıkması ikinci bi kaza olabilirdi orada,
bisiklet yolunda başka bi bisikletliye çarpabilir idi araç burada sorun şu ,burada söyledik durduk çizdik bostancı tuzla arası bisiklet yolu in çık in çık insanlar rahatsız oluyorlar sonra araba park ediyor bisiklet yolu üstüne ve yetkili yok ceza yazmıyor ,kesintisiz bisiklet yolu istiyoruzda çevre ve şehirçilik bakanlığıda ödeneğimiz kadar hizmet diyor demekki yok bütçe,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi eskiden bostancıdan pendik e kadar in çık olmadan sadece çiçeklik refüjle ayrılmış idi yol. Yol hem asfalt idi hemde araç trafiği ile aynı seviyede fakat büyük çiçeklik refüjlerle ayrıldığı için güvenli idi. Neden böyle saçma bir yol yaptılar bilmiyorum. Bence sadece yapmış olmak için yaptılar... Bisiklete binmeyen ve bisikletin çocuk oyuncağı olduğunu zanneden zihniyet yaparsa yolu in çık da olur yola parkeden de...

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi eskiden bostancıdan pendik e kadar in çık olmadan sadece çiçeklik refüjle ayrılmış idi yol. Yol hem asfalt idi hemde araç trafiği ile aynı seviyede fakat büyük çiçeklik refüjlerle ayrıldığı için güvenli idi. Neden böyle saçma bir yol yaptılar bilmiyorum. Bence sadece yapmış olmak için yaptılar... Bisiklete binmeyen ve bisikletin çocuk oyuncağı olduğunu zanneden zihniyet yaparsa yolu in çık da olur yola parkeden de...

danimarkada ki sadece bisikletlilerin girebildiği ve bisikletlilere de ceza kesildiği onlarca kmlik kesintisiz bisiklet yolları yapmaları lazım bostancı ve tuzla arasına o kadar sahil şeridi varken doğru düzgün bisiklet yolumuz nasıl olmaz

bostancı ve maltepe arasında en az 20 tane in çık rampa var bisiklet yolunda... birde bisiklet yolunu umursamadan yoldan bir anda sahile giren 4 teker denyolar var... sonra bisiklet yolu ile aynı hizada bulunan otobüs duraklarında bisiklet yolu üstünde ayakta bekleyenler mangal yapanlar vs...

asfalt yola çıksam, yola park etmiş araçlar ve kaldırıma sıfır geçen araçlar sayesinde en fazla bir kaç km gidebiliyorum sonra mecbur yine bisiklet yolu...

Geri