Bisikletlerinizin Adları.

Baki Berk Kayalar

Forum Bağımlısı
Tepki
1.207
Bisikletlerinize verdiğiniz özel isimler nelerdir?

Benimkinin adı "Bebiş". Kısmetse yaza kadar alacağım yenisinin adı da "Bebiş-2" olacak.

İsmi Bebiş olduğu için ve insanlarla konuşurken bisikletimden bahsederken mesela "bugün Bebişle gezdim" dediğim zaman yanlış anlaşılıyor:) Neticede "Bebiş" lafının olmayan kız arkadaşımı sembolize ettiği sanılıyor:)

• Beğen
Tepkiler: nebileyimulan
Scudo

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Coyote ve Road Runner ;). Forumda her ikisinin de hikayesinin yazılı olduğu bir de konu açmıştım hatta :).

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.700
Bisiklet
Specialized
Ahhhhhhhhhhh İzzet'im ah nerelerdesin şimdi :( Özledim valla kertayı ... Bu yenisinin henüz bi adı yok...

S26

Forum Bağımlısı
Tepki
1.463
Bisiklet
Amoeba
aha millet isim koymuş yaw... ben de bulayım en kısa zamanda :)

onaran

Daimi Üye
Tepki
27
benim bike iki ismi var...1.'si ONARAN,2.'si ELANOR bu isimlerle bike anlam kaznıyor...
onaran'ın hikayesi:babamın ben doğduğum sırada görev yaptığı geminin adı...
elanor:mitolojik bir hayvan tek boynuzlu at cinsi dünyanın en hızlı koşan at cinsi olduğu söyleniyor...

bisikletci

Forum Bağımlısı
Tepki
380
Başlangıç
1987—88
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Benim eski specialized vardı 2 haftalıktı kadr cok saglamdı bi kac kez inis yaptım sert zeminden atlama vs .. o yüzden psikopatın varisi koydum adını :D

simdiki ise dark weather ... nedeni ise bisikletimi alırken havanın gunduz vakti olmasına ragmen kapkaranlık olmasındandır .. zaten eve bi attım kendimi bardaktan bosalırcasına yagmur yagdı :)

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806
Benimkisi YOLDAŞ. Onsuz yolları düşünemiyorum. Yol arkadaşım, herşeyim.:D:D

Sevgiler...

simplonmurat

Forum Bağımlısı
Tepki
336
İsim
Murat ALTINCAN
Bisiklet
Simplon
Belki klasik olacak ama ben adını değiştirmedim yani Simplon.Genelde Oğlum diye hitap ediyorum.Bu kadroyu çok istemiş olmamdan ötürü adını değiştirmedim.

Servan

Daimi Üye
Tepki
45
benim eskiye murtaza diyodum. eski dediysem arka iki bacağı karbon tayvan kadro, üstünde 105-ultegra-sora karışık malzeme olan bi yol yarıştı. ama arka kulakçığı kırılmıştı bulamadımda bi başka kulakçığı tutturmuştum oraya. mandalı açtığımda komple çıkıyodu herşey. kulakçık tam uyumlu olmadığı için yolda tencere tabak taşır gibi şangır şungur ses çıkıyodu arkadan. kapadokya yol yarışını koşmuştum öyle. yalnızken iyi de yarışta o sesi duyunca millet dönüp bakıyodu murtazaya, utanıyodum. hey gidi günler.. bigün seni de özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi be murti:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: felis911

Banu B.

Forum Bağımlısı
Tepki
306
slm. benim bu 15-20 gün içinde bir bisikletim olacak. derin araştırma içinde olduğumu herkes bilir.:) okuyunca bir isim koymam gerektiğini düşündüm. çok sağolun.
evde bir oyuncak köpeğim var. normalde böyle çocuksu şeyleri sevmememe rağmen bu gerçeğe çok yakın ve adı cenabettin:) acaba bisikletimi de ruknettin felan mı desem? uyum açısında? ya da şamil?:):):)

Servan

Daimi Üye
Tepki
45
cobike bence bisikletini alıp bisüre kullandıktan sonra onunla yaşadığın, onun hakkında hissettiklerinle ilgili bir ad koyarsan daha anlamlı olur. çok mu duygulu oldu bilmiom ama valla gay diilim. yannış olmasın.. :)

Banu B.

Forum Bağımlısı
Tepki
306
çok sağol... ama üzerine bindikten sonra fırtına xc , sakine vb isimler takmam gerekecek.:) ben binmeden şu aygıta bir isim bulsam nasıl olur?:)

Servan

Daimi Üye
Tepki
45
olur, bana uyar. :)
köpek cenabettinse bu da şerafettin olsun. :)
adını ben koydum yaşını allah versin :)

Banu B.

Forum Bağımlısı
Tepki
306
sağol:) çok şık oldu:)
olana isim bulmak birşey değil. önemli olan olmayana hayali isim yarışması başlatmak:)
ben başlatacağım yeni bir konu:)

İsmail Ağıllı

Forum Bağımlısı
Tepki
833
ben bisikletime king diyorum çünkü o benim kralım yani kral gibi güçlü :) can dedenin bisikleti ile kardeş onun adıda sevda

tansu berkay

Forum Demirbaşı
Tepki
361
Bisiklet
Colnago
bende bisikletimin üzerinede yapıştırdığım bir ismi var bisiklet özgürlüktür bisiklet bir aşktır kısacası FREELOVE

candede

Forum Bağımlısı
Tepki
1.050
Dostlar meraba bizim eski yarenin adı ağırlığındn dolayı adı Tank dı Şimdininki Sevda.Doğrusu ya Kedimin Atımın Köpeğimin Kuşlarımın bana yaren olan tüm canlarımın adı Sevda.
Hangi iş Sevda'sız olur ki...

'''Gel sen hayata gülümse.'''

Baki Berk Kayalar

Forum Bağımlısı
Tepki
1.207
Bazen "Bebiş" ten çevremdekilere söz ederken "demir at" diyebiliyorum.

Örnek:
Birazdan demir atıma binip biraz uzaklaşayım.