Scudo Sports

Bisikletlerinizi apartman girişine nasıl bırakıyorsunuz?

@Cyclinq
Aynından var bende de... 12 Kat ama asansöre bisiklet sığmıyor.

Scudo
@Cyclinq İki tane ufak asansör var, rockrider 520 bisiklet anca ön tekeri çıkınca giriyor dikine

O değilde beylikdüzü'nde ki bazı sitelerde bisiklet park odası gibi birşey var içerisinde rahat 20 bisiklet vardı, aslında mantıklı

@mrth Abi yine de güvenemem ya, sonuçta başkaları da girip çıkıyor. Hem garajdan çalınmalar da çok oluyor. Eve koyayım, hırsız girip çalacaksa da en azından duyarım bi bıçaklanırım filan bisikletin acısını unutturur

apartman 5 katlı ben en üst katında yaşıyorum bisikletim 10 kg kadar omzuma alıyorum çıkarıyorum eve ,balkona koyuyorum.
bunu her gün yapıyorum
apartmanda asansör yok

Asansör olmayınca çok zor oluyor.Asonsör geniş değilse sıkıntı gene.

bizim asansörler iyice ufaldı bu açılır kapanır kapı olayından eskiden yol bisikletini ayağa kaldırıp sokarken şimdi her seferinde ön tekeri söküyorum yinede zor sığıyorum bir kere arka tekeri sökmek zorunda kaldım ön teker mandalı sıkışmıştı daha doğrusu yamulmuştu tabi arka kulak koptu. bu arada 8. kattayım altta mağaza galeri var 9 kat olarak düşünün birde aparmanda çok aile var merdivenler full dolu atlaya zıplayada bisikleti asansör harici aşağı bile indiremiyorum

Geri