serhat toy
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 361
Artık bu bisiklet hırsızlığı haberlerini duymaktan bütün bisikletçi arkadaşlarımın üzüntü ve sıkıntı duyduğunu biliyorum...
Bardak taşıyor arkadaşlar, bu konuda bir şey yapmak lazım bence..
Bir fikir üretmemiz lazım;
Ama tabi önce kendimize bir bakmamız lazım açık vermememiz lazım..
Bir çok arkadaşım,ağabey ve ablalarım bisiklet ile dışarı çıktıkları zaman istisnai durumlar dışında asla bisikletten 1 metreden fazla uzaklaşmıyorlar...
Ama uzaklaşmak zorunda kalan arkadaşlar olmuş olabilir ve gelecekte de olacaktır, Neyse konumuz bu değil...
Bisikletlerin çalınması hakkında bir fikir üretmeliyiz diyordum,
Bugün sınavım var sınavımı hallettikten sonra bu konu üzerine düşüneceğim ama benden daha iyi fikirleri olan arkadaşlar çıkacağından eminim...
Elle tutulur bir fikir bir önerimiz olduğu vakitte harekete geçeriz gerek ortak uygulayabileceğimiz bir fikirse onu yaymak için gerekse sesimizi duyurmak için...
Dikkatimi çeken de en çok Eskişehir'de oluyor bu hırsızlıklar...
Sonrasında ise forumda gördüğüm üzere İzmir takip ediyor...
Bardak taşıyor arkadaşlar, bu konuda bir şey yapmak lazım bence..
Bir fikir üretmemiz lazım;
Ama tabi önce kendimize bir bakmamız lazım açık vermememiz lazım..
Bir çok arkadaşım,ağabey ve ablalarım bisiklet ile dışarı çıktıkları zaman istisnai durumlar dışında asla bisikletten 1 metreden fazla uzaklaşmıyorlar...
Ama uzaklaşmak zorunda kalan arkadaşlar olmuş olabilir ve gelecekte de olacaktır, Neyse konumuz bu değil...
Bisikletlerin çalınması hakkında bir fikir üretmeliyiz diyordum,
Bugün sınavım var sınavımı hallettikten sonra bu konu üzerine düşüneceğim ama benden daha iyi fikirleri olan arkadaşlar çıkacağından eminim...
Elle tutulur bir fikir bir önerimiz olduğu vakitte harekete geçeriz gerek ortak uygulayabileceğimiz bir fikirse onu yaymak için gerekse sesimizi duyurmak için...
Dikkatimi çeken de en çok Eskişehir'de oluyor bu hırsızlıklar...
Sonrasında ise forumda gördüğüm üzere İzmir takip ediyor...