Scudo Sports

bisikletlerimin resmi.....

Scudo
İlk yorum benden olsun. Ellerine sağlık çok güzel xc makinası olmuş.İyi günlerde bol pedallar atman dileğiyle...

Orası hangi bisikletçi dükkanı?:cool: Anlaşılan virüs sanada bulaşmış ve tedavisi mümkün olmayan boyutlara gelmiş.Hepsini güle güle,sağlıcakla kullan

• Beğen
Tepkiler: iskender
orası ıskender abimizin odası :D allah herkese boyle ıcı multıvanla dolu oda nasıb etsın

• Beğen
bisikletleriniz güzelmiş maşallah allah nazarlardan saklasın odaya benzetemedim:D bisiklet için ayrılan bir yer sanki:D

• Beğen
Offff o Rocky Mountain kaç modeldir öyle? :D Süpermiş valla.Yola çıkarken neye göre seçim yapıyorsunuz ? :D

• Beğen
@Önder Tarım

Rocky'nin Blizzard modeli, üzerindeki çıkartmasından anlayabildiğim kadarıyla Reynolds 853 borulara sahip olanından. Çok eski modellerinde Tange vardı. Yalnız çok yeni bir model olmasa gerek disk fren desteği göremedim :)

• Beğen
herkese hoş yorumlarından dolayı teşekkür ederim.Allah bütün bisikletseverlere böyle odalar dolusu bisiklet versin.benim hastalık 1988 yılında başladı ve hala aynı çocukça bi heyecanla devam ediyor.nerdeyse heray değişik bir bisiklet alır ve doğru dürüst binmeden satarım.gelelim en çok ilgi çeken rocky mountain a:firmanın 1996 yılında kuruluşunun 15. yıl anısına ürettiği özel seri.tange prestige crommolybden çeliğinden ve tamamıyla el yapımı.amerikadan zorlada olsa getirtmiştim...herkese iyi forumlar...

Abi bu ne yaaaa.
Yine coşmuşsun:) :)
Hafta sonu orda olucam bi terslik olmaz sa.
Senin verdiğin (allah herkese senin gibi bi abi versin) vede gözüm gibi baktığım SCATT ı da getirmeyi düşünüyordum
ama öyle görünüyorki gerek yok fazlasıyla bisiklet varmış :)
Neyse en geç pazar sabahı görüşmek üzere.

• Beğen
antalya'da denizde kum bende bisiklet.çantanı al gel......

• Beğen
Tepkiler: onder
Geri