Scudo Sports

Bisikletlerime diktiğim deri elcikler.

Ben işi ilerletmeniz konusunda ciddiyim. Biraz üstünde çalışarak normal elcik tipinde takıp çıkartılabilir, hatta bir alt katmanı silikonlu deri elcikler yapabilirsiniz.

eBay'de bu tip handmade işlere çok ciddi talep oluyor, emeğinizin karşılığını maddi olarak da alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: can onur
Scudo
Elciklere hayran kaldım ama kask takmamanı sevmiyorum:))))))) kendine iyi bak

İlginize teşekkürler Mert bey. Dediğinizi yapmayı düşünüyorum ama, eğer olacaksa çok hızlı üretebilmek lazım; yoksa hem çok vakit gidiyor, hem de ellerim ve parmaklarım ağrıyor. Takıp çıkarılan elcik yapmak, işime de gelir; derileri bisikletin üzerinde dikmek gerçekten çok zor. Deniyorum bakalım...

Aha, yine kask konusu:)) Haziran başında Bursa'ya geleceğim Sezer hocam; daha netleşmedi ama, Gelibolu'ya geçeceğim oradan da... Denk gelirse, bir yere kadar beraber de gidebiliriz.
Sevgiler...

@can onur

Deriden kaskta örermisiniz? :)

Yaparız tabii ya:) O zaman da, eski pilotların şapkalarına benzer:)

http://www.solarnavigator.net/aviation_and_space_travel/aviation_space_images/charles_lindbergh_aviator_leather_helmet_1927.jpg

• Beğen
Tepkiler: Hamit E.
@can onurKasksız gelirsen sürmem yalnız bu ciddi birlikte sürdüğüm herkese kask taktırdım yedek kaskım var benim o derece yani...buralarda olursam memnuniyetle...

Nip tuck dizisindeki sean mcnamara gibisiniz hocam :) iscilik, kattiginiz estetik on numara yol gidonlarina yaptiginiz calismalari cok begendim elinize emeginize saglik

• Beğen
Çok teşekkür ederim Janbey'ciğim. Dediğin diziyi izlemedim ama en yakında izleyeceğim. Sevgiler...

Elcikler kadar "Tek rakibim Brooks" gerçekten çok iyiymiş :):):)

• Beğen
Elcikler gerçekten çok iyi :in: Renk seçiminiz de gayet güzel beyaz deriye kahverengi ip çok hoş durmuş. Diğer kahverengi elcikler de çok güzel görünüyor. Bence biraz daha ilerletin bu işi :)

• Beğen
Eskiden "Tek rakibim THY" diye yazı olurdu eski Tofaş'ların arka camında; birden o geldi aklıma da:)

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y.
Overlok makinesi ayağınıza geldi beyler.

Son ütücü lazım mı?

:alkis:

Öyle bir yorum yapmışsın ki, ne diyeceğimi şaşırdım Ahmet:) İltifat mı ettin, hakaret mi ettin anlamadım:) Yine de, son ütücü lazım olursa, buyur gel; beklerim.

• Beğen
Tepkiler: cycling
İyi iş çıkarmışsınız, bravo. Ben deri işlerini çok severim.
Bir de şöyle deri işçiliği örnekler var. Esin verebilir belki.
http://i.imgur.com/rUDjZVk.png

• Beğen
Harika iş çıkartmışsınız... Bu derileri nereden temin edebiliriz acaba,benim elcek 2 senedir epey eridi gidonun demirini tutuyorum resmen beğendiğim elcek'de sizin diktiğiniz beyaz renkli elcekle hemen hemen aynı 50 lira'dan ucuza malolacaksa alayım böyle bir şey Anneme diktireyim:D

• Beğen
Elinize sağlık nefis olmuş. İmrenmemek elde değil, Maşallah diyelim nazar değmesin :)

• Beğen
Hepsi birbirinden güzel bunların. Teşekkürler paylaşım için.

Kale'ye çıkarken, Altındağ Belediyesi binasının yanında bir dükkan var; oradan alıyorum derileri. Yırtık deri parçaları ucuz sayılır ama bütün deri alacaksan biraz pahalı; 50 lirayı geçer muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
Çok başarılı. Umarım devamı gelir ve kendinizi dah açok geliştirirsiniz bu konuda. :)

Geri