Scudo Sports

bisikletlerim

ikiside çok güzel bisikletler.güle güle kullanın.özellikle mtb nizin jant setini çok beğendim.

Scudo
teşekkürler aslında dağları yol bisikleti ile çıkmak daha bi güzel...

kesinlikte satmayın tadını çıkara çıkara yardırın :D
yol'unda mtb'ninde tadı bambaşkadır çünkü

bunları bu hale getirmem 1,5 yılımı aldı kesinlikle satmayı düşünmüyorum binmek varken

gerçekten güzel bisikletler taş gibi güle güle binin bol pedallar...

ikiside şahane kazasız bol pedallar

hepimize kazasız nice yollar olsun teşekkürler

bu arada modifiyeleri bitti ilk rota ispanya :) 1 hafta yol bisikleti sürmeye

abı cok kıskandım sımdı ben ofıste sıcaklar da beklerken kımılerı bole sanslı oluyor :D hayırlısı olsun keyfını cıkarın doya doya ıspanyanın :D

bol bol pedallicaz her daim keyif olacak kesinlikle

Markayı uzaktan da olsa hepimiz az ya da çok takip ederiz diye düşünüyorum:) Bütçe olsaydı alınacak çok bisiklet var aslında:):)

teşekkürler yakında detaylı fotolarınıda sizlerle paylaşcam yorumlarınızı bekliyorum

Güle güle kullanın, iki farklı türden çok güzel iki bisikletiniz var ne güzel. Kazasız pedallar :)

Ben de bir arkadaşın önerisiyle (Hakan Eşme) Corratec X-Vert Motion aldım. İlk bisikletim ve başka bisiklete de binmedim şimdiye kadar. Herhangi bir değişiklik yapmadan olduğu gibi biniyorum. Daha iyisi mutlaka oldukça fazla var ama şu anda bana göre en iyisi bu. Mart Nisan gibi bir de tur bisikleti alacağım. Fiyat-Kalite oranına bakılırsa büyük ihtimalle yine Corratec olacak.
Bu arada her iki bisikletinize de bayıldım. İyi bir yatırım yapmışsınız. Güzel günlerde binin.

Güzel görünüyorlar. Donanım özellikleri de olsaydı daha iyi olurdu :in:

ikisi de birbirinden güzel.Maaşallah..Güle güle iyi günlerde inşallah!

Geri