Scudo Sports

Bisikletlerim

Scudo
@Kaan Bayhan

Aslında içlastiği ve rotorları var ama takmamıştım. Maşaallah kimsenin gözünden kaçmamış.:)

Hocam ben de Alikut'a takıldım, çünkü bende de var :D gerçi bendeki Ultimate adıyla geçiyo, kadro olarak bi farkları var mı ??

• Beğen
Tepkiler: mustafaguler_07
@diavolo

Sadece üretim yılı farkı olduğunu biliyorum dizayn olarak aynı Alükutu satacağım için o şekilde aslında parçalar şuan takılı üzerinde en iyisi o resmide yayınlayayım...

abi fazlaysa birini bana ver ya:D bısıklete bınmıs olalım.kartaldan mersedese bınmıs gıbı olurum valla:D

• Beğen
Türkiye'de yaşayan Ali Kut adında birileri var mı diye baktım internetten, dolu :) Acaba kaçında vardır bu model :D Tam şampiyon yarışçı ismi gibi ..vee birincilik kürsüsündee Ali Kut!

• Beğen
İyi günlerde bolca pedallamanızı dilerim, bana en hoş görüneni rotorsuz ve pedalsız olan alikut :)

• Beğen
Evet Hepsi benim fakat alikut ile m400 cannondale yi sattım şuan iki tane toplu kullanıma hazır mtb bulunmakta iki tane de kadro var onları da toplayacağım

@Berk KIRNALI

Alikut ve m400 cannondaleyi sattım diğerlerini kulanıyorum redbullda detaylı bir değişiklik yaptım yakın bir tarihte yeni resimlerini yayınlayacağım

hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın.

• Beğen
Geri