Scudo Sports

Bisikletlerim

Scudo
@Kaan Bayhan

Aslında içlastiği ve rotorları var ama takmamıştım. Maşaallah kimsenin gözünden kaçmamış.:)

Hocam ben de Alikut'a takıldım, çünkü bende de var :D gerçi bendeki Ultimate adıyla geçiyo, kadro olarak bi farkları var mı ??

• Beğen
Tepkiler: mustafaguler_07
@diavolo

Sadece üretim yılı farkı olduğunu biliyorum dizayn olarak aynı Alükutu satacağım için o şekilde aslında parçalar şuan takılı üzerinde en iyisi o resmide yayınlayayım...

abi fazlaysa birini bana ver ya:D bısıklete bınmıs olalım.kartaldan mersedese bınmıs gıbı olurum valla:D

• Beğen
Türkiye'de yaşayan Ali Kut adında birileri var mı diye baktım internetten, dolu :) Acaba kaçında vardır bu model :D Tam şampiyon yarışçı ismi gibi ..vee birincilik kürsüsündee Ali Kut!

• Beğen
İyi günlerde bolca pedallamanızı dilerim, bana en hoş görüneni rotorsuz ve pedalsız olan alikut :)

• Beğen
Evet Hepsi benim fakat alikut ile m400 cannondale yi sattım şuan iki tane toplu kullanıma hazır mtb bulunmakta iki tane de kadro var onları da toplayacağım

Bisikletiniz güzelmiş, hayırlı olsun, güle güle kullanın.

@Berk KIRNALI

Alikut ve m400 cannondaleyi sattım diğerlerini kulanıyorum redbullda detaylı bir değişiklik yaptım yakın bir tarihte yeni resimlerini yayınlayacağım

hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın.

• Beğen
Geri