Scudo Sports

Bisikletlerim Çalındı! (Scott Yol Bisikleti, Amoeba Scud Tur Bisikleti)

Geçmiş olsun @M.Ozkul tez zamanda bulunması dileğiyle ama pek umudum yok
Eylül ayında benimki de gitmişti. Gidiş o gidiş.

Scudo
Geçmiş olsun çalınabilecek her ihtimal düşünülüp azami tedbir şart bu şerefsizlere...

Yav inanamıyorum, inanmak istemiyorum. Ama ikisi de çalınmış deyince Şaka ihtimali de benim aklıma gelmedi değil doğrusu

2 si birden gittiyse 2 kişi birden yaptı bu işi anlaşılan sana bir tavsiye yakındaki düşman tehlikeli düşmandır ona göre önce yakınlarına bak evin etrafındakilere en yakın mobeselere bak kardeşim diyecek ve yapaçak bişey olsada yapsak

Geçmiş olsun hocam. Tez zamanda bulursun inşallah bisikletleri :(

Yuh be. Ta cati katından mı çalmışlar? İyice gözü dönmüş milletin. Dilerim bulunur bir an önce. :(

Çok geçmiş olsun inşallah en kisa surede bulunur

Kamera kayıtlarını incelemem sonucunda 2 tane çocuğun bisikletlerimi çaldığını gördüm. Binaya girip çıkmaları yaklaşık 2 dakika sürüyor...

Geçmiş olsun.

Sezonun gelmesiyle birlikte bu tür haberlerin duymak gerçekten can sıkıcı!

İnşallah sonuç çıkar.

Bisikleti apartman içinden apartman dışına göre daha kolay çalıyorlar. Ben bunu anladım.

Geçmiş olsun . 1 000 tl lik bisikleti bile apartman içine koyarken aklim gidiyordu 8 binlik alıca mutfakta tavana yer yaptım oraya asıyorum eve gırıp calacak adam zaten alsın evı gotursun. o 1 000 tl likte arkadasıma satmıstım oda arabasında muhafaza edıyordu :d ordan calmıslar biri gormus koyarken takıp etmıs patlatmıs kapıyı almıs korumamız lazım malımızı yoksa ucup gıdıyor paralar.

geçmiş olsun benimkide uc sene once calinmişti cok uzucu bi durum. inşallah bulunur......

Gecmis olsun abi insallah bulunur. Benim de calinmisti saolsun forumdakiler ilan gormusler haber verdiler simdi bisiklet bulundugum yerin karakolunda. Yarin sabah teslim edecekler gibi gorunuyor. Insallah sizinki de bulunur.

Kamera kayıtları var ise bulman kolay olacaktır hocam. Umarım tez zamanda kavuşursun bisikletlerine

Arkadaşlar hırsızların olduğu aralığı hazırlayıp kamera kayıtlarını polise teslim ettim... Sordum daha zahmet edip bakmamışlar...

Biz de amatöruz. Rock rider 340 gibi 2 adet başlangıç bisikleti aldık. Dün araca yukledik Tekirdağ sahile gidelim diye. Çorlu da bebeklere mama alalım diye ben indim eşim bebeklerle oturuyordu arabada. 5-6 kişilik 14-15 yaşlarındaki evlat topluluğunu giderken bisikletlere bakarken gördüm. Geri döndüğümde eşim duymuş "Hadi çalalım mı lan" dediklerini. Sonra decathlondan bir orta ayak alıp anahtarla bisikletler araç üzerindeyken takayim dedim. Baktım 2 tanesi geliyor aracın yanına doğru. "Ne oldu gençler bisiklet mi çalıyoruz? " Dedim....

"Yok be abi be yaa... Ne çalması be ya" diye söylene söylene gittiler. Yani dün şunu öğrendim ki. Bu iş zor zanaat.

İşimizi başkalarına bırakmamak lazım bu ülkede çok karamsar yazıyorum diye bazı arkadaşlar kızıyorlar ama gerçek bu zarar gördükten sonra hiçbirşeyin anlamı yok. Tedbiri alıp çaldırmayacağız. Ben de balkona koyuyorum her seferinde kaç kat asansörle de olsa çıkartıp, yoksa bina giriş altında kilitli yerimiz var hemen hemen herkes oraya bırakır ve kilitlemez bisikletini. Ben bıraksam en az 3 kilit ve hepsini birbirine bağlarım, 4 bisikletimiz var şimdilik kullanılır halde. Diğerleri proje safhasında. Üzücü bir durum yani 200-300 TL lik bisiklet olsa bile insana işine yarayıp hakkıyla aldıktan sonra koyar çalınması. Allah sabır versin, çalındı üzülüyorsunuz, gereğini yapması gerekenler umursamıyor daha da üzülüyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: EsQaRe
Geri