Bu konuyu açtığımı unutmuştum. Yazan arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkür ediyorum, gecikme için de özür dilerim.
@oguzcigsar
Diyen hiç olmadı. Zaten bunu diyecek adama 3 tane bisikletimin olduğunu söylemiyorum.
Fakat ufak bir scooter almak da aklımdan geçmiyor değil.
@Derin Öz
Teşekkür ederim.
Hepsinin yeri ayrı açıkçası. Benim bisiklete asıl başlama amacım uzun turlara çıkmakdı. Her ne kadar öyle uzun turlar yapamamış olsam da bu işten çok keyif alıyorum.
Yol bisikletimin düz yolda ve yokuş çıkarkenki performansı harika. Asfalt olan her yer için yol bisikletimi kullanıyorum. Açıkçası en çok da onu kullanıyorum.
Dağ bisikletinin ise yeri çok farklı. Asfaltta dağ bisikleti kullanmaktan nefret ediyorum tam anlamıyla. Tamamen amelelik, hiçbir amacı yok.
Fakat yoldan çıkıp da dağdaki patikalara girdikten sonra müthiş haz alıyorum bundan.
Kısacası, siz kendi amacınıza göre bisiklet seçiminizi yapın. Her işi biraz yapsın derseniz de ön amortisörü olan 28" bir tur bisikleti alın
Trainer'ı yol bisikletimle ve balkonda kullanıyorum. Ev içinde gerçekten ses oluyor. Komşulardan şikayet gelmedi fakat uğultunun onları rahatsız ettiğine eminim.
Sedona tercihim fiyat, performans ve marka imajından ötürü