Scudo Sports

Bisikletler otomobillere karşı

Sozenen

Aktif Üye
Tepki
301
Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali (SYFF) 19-20-21-22 Kasım’da 20 il/ilçede eş zamanlı start alıyor.

Dünyanın dört bir yanında daha iyi bir gelecek yaratmak için çaba gösterenlerin ilham verici

http://www.3serit.com/wp-content/uploads/2015/11/12243570_925163417574037_1040589611670430442_n1.jpg

Hikayeleri 19-22 Kasım tarihlerinde izleyicilerle buluşacak! Festivalde gösterime girecek filmler arasında Bisikletler Otomobillere Karşı / Bikes vs Cars bulunuyor. Hepimizi derinden etkileyen bir küresel krizi; iklim, dünyanın kaynakları, her yeri arabalarla kaplı şehirler, sürekli artan, kirli, gürültülü trafik kargaşası gibi artık üzerine konuşmamız gereken konuları tasvir eden. Bisiklet, değişim için harika bir araç, ancak özel arabalardan durmaksızın artarak kazanç sağlayan güçlü çıkar odakları işlerini korumak için lobiciliğe ve reklamlara her yıl milyarlarca dolar yatırmakta. Filmde daha iyi şehirler için mücadele eden; trafikte öldürülenlerin sayısı giderek artmasına rağmen bisiklete binmekten vazgeçmeyen aktivistleri ve düşünürleri irdeliyor.Birçoğu il ve ilçede filmin ardından konu ile ilgili söyleyişiler de düzenlenecek.

Filmin Künyesi;

http://www.3serit.com/wp-content/uploads/2015/11/Bikes_vs_Cars-979310422-large.jpg

Süre:88 dk.
Ülke:İsveç
Yıl:2015
Yönetmen: Fredrik Gertten
Dil: İngilizce, Portekizce, İspanyolca / İngilizce ve Türkçe altyazılı.

Video için;
(link)

Scudo
Filmin posterini başarılı buldum. Sanırım film bisiklet filmleri içeren bir festival bünyesinde gösterime girecek ?

Cevabı ilgili sitede bulduk arkadaşlar ;

Filmin gösterim tarihleri ve yerleri şu şekilde;
(link) – Friday, Nov.20, 5:00pm
(link) – Friday, Nov.20, 6:00pm
(link) – Friday, Nov.20, 4:45pm
(link) – Saturday, Nov.21, 7:30pm
(link) – Saturday, Nov.21, 6:45pm
(link) – Saturday, Nov.21, 5:00pm
(link) – Saturday, Nov.21, 5:15pm
(link) – Saturday, Nov.21, 5:30pm
(link) – Saturday, Nov.21, 7:00pm
(link) – Saturday Nov.21, 7:30pm
(link) – Saturday Nov.21, 6:00pm
(link) – Saturday Nov.21, 5:15pm
(link) – Saturday Nov.21, 4:45pm
(link) – Saturday Nov.21, 6:45pm
(link) – Saturday Nov.21, 3:15pm
(link) – Sunday, Nov.22, 7:15pm
(link) – Sunday, Nov.22, 1:45pm

bizde gideceğiz ancak kayserideki filmler arasında bisikletler arabaları karşı olan film yok malesef

internetten izleyebiliyor muyuz ?

İzmir de güzel bir organizasyona dahil olmuşlar, gidip katılmak, izlemek gerekli.. Keşke daha geniş alanlar da vizyona koyabilme, daha çok kişiye ulaşabilme imkanı bulunsa..

Çanakkale için gitmeyi planlıyorum. Filmden haberim vardı epeydir dernek ve klüplerin sosyal medya hesaplarında paylaşılıyordu bu kadar yakın tarihli olduğunu bilmiyordum.

Merak ediyorum şuan :)

O resim filmden ise orda bir bisikletli var onlarcada araba ilginç doğrusu

Karşıyım diye nara atanların bazıları karşı oldukları şeyleri kendileride yapıyorlar.

Film torente düşmüş arkadaşlar.Buraya yazmak istemedim linki. Bulamayan olursa özelden gönderebilirim

Torrentini buluruz bir şekilde ama önemli olan Türkçe altyazısını bulmak. İngilizcemiz film izleyecek düzeyde değil.

Geri