Scudo Sports

Bisikletler indirime ne zaman girer ?

@evren ünver istanbuldamı ?
@Ahmetgitar peki bisikletçi olarak nereyi tavsiye edersin ? İstanbul avrupa yakasında varmı bildiğin biryer ? Saraçhaneye gidecektimde çok iyi duyumlar almıyorum saraçhaneyle ilgili

Scudo
genelde kış ayları indirim ayları olmakla beraber size önerim sahibinden.com a göz atmanızdır.bazen çok uygun fiyata temiz kullanılmış ikinci elller denk geliyo.misal ben bisikletimi piyasa fiyatının yaklaşık 800 lira altına yanında birkaç aksesuarla aldım üstelik sadece 50 km deydi.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Birkaç mesaj önce bir arkadaş bahsetmiş, S, XS veya XL gibi ölçülerdeki bisikletlerde indirim oluyor genelde. Fakat artık eskisi kadar indirim olmadığı da bir gerçek. Birçok firmada bisikletler veya diğer ürünler için döviz üzerinden fiyatlar belirleniyor. Ne kadar indirim var diye düşünsek de cebimizden daha fazla para çıkmış oluyor. Ülkemizde bu alanda iyiye giden birşey yok ne yazık ki.

Ben acikcasi orbea markasinin yapacagi bir indirimi bekliyorum. Gecen sene eylul ayinda belli basli urunlerde iyi indirimler yapilmis

Orta da bisiklet yok ki indirime girilsin. Bakın firmaların internet sitelerine olan bisikletlerin sadece tek bir kadro boyu kalmış. Önümüzde ki sene durum daha kötü olacak gibi, o yüzden uygun kadro boyunu bulur bulmaz indirimi beklemeden almak lazım.

@mehmetalisoylu50
@Kuzey Ege

Aynı düşüncedeyim. Kredi kartı yada banka kartı gibi durumlarda çok fazla indirim yapılmıyor ama nakitte her zaman iyi bir pazarlıkla indirim alabilirsiniz. Sezon fark etmez.

Bazı modeller birden fazla sene elde kaldığı zaman ekstra indirim yapılıyor o kadar. Benim karşılaştığım manzara bu

@ÖzDi malesef bisikletten pek anlamıyorum. Yani 2. Ele bulaşmak iraz korkutuyor beni. Ama bulduğum bisikleti bu sitede paylaşıpta iyi bir bisiklet alabilirim herhalde

İkinci el fiyat avantajının yanında bir risk taşıyor haklısın fakat elden görerek test ederek alırsan biraz da anlıyosan bi sıkıntı olacagını sanmam,netice de kontrol edilecek parçalar belli araba almak kadar karmaşık değil ;)

Sirkeci'de Yurt Bisiklet var.Oraya bir bakın derim Salcano icin..

Geri